Kinodiseea

Dincolo de puterea obisnuintei

workshop de creativitate
(O sesiune fara conservanti si cu un nou ambalaj)

SideLight, in parteneriat cu Chiron Consulting organizeaza pe 20-21 mai un nou atelier de creativitate adresat tuturor acelora care sunt interesati de explorarea si dezvoltarea propriului potential creativ. Workshop-ul este adresat atat persoanelor fizice, cat si angajatilor din companii.

Creativitatea este cea mai importanta resursa de care dispunem
Creativitatea nu este un dar care revine in mod miraculos artistilor, proiectantilor, scriitorilor. Creativitatea este o abilitate naturala, care devine cu atat mai prolifica cu cat este mai antrenata. Putem deveni priceputi in acest domeniu, asa cum putem ajunge sa fim priceputi la matematica. Oricine isi poate imbunatati potentialul creativ printr-un efort deliberat si sistematic.

Avem nevoie de creativitate in absolut tot ceea ce facem
Indiferent ca e vorba de a scrie un material de prezentare, de a gasi o solutie mai simpla la o problema din viata de zi cu zi, fie ca este vorba de a sti sa-ti valorifici mai bine propriile resurse, in toate activitatile noastre trebuie sa fim creativi. Creativitatea este necesara pretutindeni, indiferent de domeniul de activitate sau de treapta ierarhica din cadrul unei organizatii.

Capacitatea de a genera alternative este cel mai important indicator al creativitatii
Participantii vor invata sa utilizeze diverse tehnici de generare a ideilor, dat fiind ca acestea reprezinta esenta procesului creativ. "Toolkit-ul" acopera intreaga gama de metode de creativitate: metode combinatorii, asociative, sistemice, analogice, antitetice, aleatorii si literare.

Practica este mai importanta decat teoria
Fiecare modul va contine expunerea si exemplificarea tehnicii respective, unul sau doua exercitii de rezolvat, o analiza riguroasa (debriefing) a solutiilor si un set de exercitii similare aferente tehnicii respective.

Fiecare participant va avea de castigat
Fiecare participant la workshop va afla care este profilul sau de creativitate, va invata ce trebuie sa faca pentru a-si folosi la maximum resursele creative, va invata cum sa exploateze si cum sa aplice in mod sistematic tehnici de creativitate consacrate, isi va imbunatati performantele la locul de munca, isi va spori sansele de a fi promovat, va gasi modalitati de a-si face munca mai interesanta, va avea o viata personala mai interesanta si poate mai frumoasa.

Organizatiile isi vor spori coeficientul de creativitate
In companiile care includ acest program in pachetul de training oferit angajatilor, oamenii vor fi capabili sa genereze mai multe idei utile, calitatea ideilor si solutiilor va creste, se vor ameliora performantele la nivel de grup, se vor optimiza procesele de inovare din cadrul organizatiei, climatul intern va deveni mai destins, mai placut si mai constructiv.

La finalul workshop-ului, fiecare participant va primi un suport de curs, continand elementele teoretice prezentate in timpul atelierului si un set de exercitii de creativitate suplimentare, pentru a se "antrena" in timpul liber.

Workshop-ul va avea loc pe data de 20-21 mai la sediul Chiron Consulting din Bd. Unirii nr. 75, bl. H1, sc.3, et.6, ap.99. (Punct de reper: cladirea CEC din P-ta Alba Iulia)

Trainer: Ionel Timofte
In prezent este director de creatie la firma de branding si comunicare SideLight (www.sidelight.ro),  initiatorul proiectului Synectika (www.business-innovation.ro), Creativity Coach & Trainer la Chiron Consulting (www.chironconsulting.ro, www.lateral-coaching.ro )

Durata: 10-17 (cu pauza de pranz)
Participanti: max. 8/sesiune
Pret workshop: 98 E/participant
Deadline inscrieri: 15 mai 2006

SideLight este o agentie de creatie care furnizeaza servicii de branding si comunicare pentru organizatii. Chiron Consulting furnizeaza servicii de evaluare psihologica, coaching si consultanta pentru organizatii.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *