Campanie Western Union

După succesul din 2005, Western Union a lansat a doua ediţie a campaniei dedicate clienţilor fideli

Western Union Financial Services Inc., unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de transfer de bani, anunţă desemnarea primului câştigător al campaniei dedicate clienţilor fideli.

Această nouă ediţie a campaniei a fost lansată sub sloganul “Cu Western Union, 10 VW Polo sunt în drum spre tine!” şi a fost demarată după succesul cunoscut de cea de anul trecut. Clienţi din toată ţara au intrat în competiţie pentru cele cinci autoturisme Skoda Fabia oferite drept premiu. Câştigătorii primei ediţii au fost clienţi ai Western Union din Bucureşti (două persoane), Cluj, Constanţa şi Galaţi.

Anul acesta, premiile campaniei sunt în valoare de peste 350.000 de USD şi constau în 10 autoturisme Volkswagen Polo Attractive şi 40.000 de cartele telefonice în valoare de 5 USD.

“Succesul campaniei de anul trecut reflectă nivelul loialitaţii clienţilor noştri. De aceea, am decis să extindem campania pentru a oferi mai multe şanse de câştig celor care au încredere în serviciile noastre de transfer de bani sigure, simple şi rapide care sunt disponibile în euro, dolari şi lei.” a declarat Alexandru Bădulescu, Country Director Western Union pentru România şi Republica Moldova.

Campania se va desfăşura în perioada martie-decembrie 2006. Clienţii care realizează 5 transferuri prin serviciul Western Union Transfer de Bani ® vor primi o cartelă telefonică în valoare de 5 USD. Ei au, de asemenea, şansa de a intra în concurs pentru câştigarea unuia din cele 10 autoturisme Volkwagen Polo Attractive. Pentru a se număra printre participanţi, clienţii trebuie doar să trimită sau să primească bani prin Western Union în perioada campaniei, prin oricare dintre locaţiile agenţilor¹ Western Union. Ei vor primi un cupon care urmează să fie ştampilat după fiecare tranzacţie, în spaţiul prevăzut special². Acest cupon trebuie completat cu cinci tranzacţii efectuate pe durata campaniei.

În România, serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în peste 2.500 de locaţii ale agenţilor. Participanţii pot afla informaţii despre campania Western Union atât de la locaţiile agenţilor participante la campanie cât şi de pe pagina web www.transferdebani.ro.

¹Locaţiile agenţilor Western Union: Angelo Costa România Group SRL, Banca Românească Membră a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Poşta Română, Raiffeisen Bank.

² La oricare din locaţiile agenţilor, după fiecare tranzacţie (primire sau trimitere) este adăugată o ştampilă pe cupon. După efectuarea primei tranzacţii, fiecare client primeşte o cartelă telefonică (cartela va fi activată după efectuarea celei de-a cincea tranzacţii când clientul va primi codul pin al cartelei). Odată ce cuponul a fost completat cu cele cinci ştampile, clientul devine participant la tragerea la sorţi pentru una din cele zece Volkwagen Polo Attractive. Pentru a avea şansa de a câştiga, clienţii trebuie să completeze, pe una din feţele cuponului, numele, adresa şi numărul de telefon la care pot fi contactaţi. Ei trebuie să predea apoi cuponul completat reprezentantului Western Union, care îl va introduce în procesul de tragere la sorţi. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul www.transferdebani.ro. Potrivit procedurii de înmânare şi validare a premiilor, participanţii trebuie de asemenea să răspundă corect la o întrebare simplă. Cupoanele deteriorate, copiate sau falsificate nu pot participa la promoţie.

Despre Western Union şi First Data
First Data Corp. (NYSE: FDC) este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de comerţ electronic şi plăţi electronice destinate companiilor şi utilizatorilor individuali din întreaga lume. First Data oferă servicii unui număr de 4,6 milioane de puncte comerciale şi 1.600 de instituţii financiare, precum şi mai multor milioane de utilizatori individuali. First Data contribuie la dezvoltarea economiei globale oferindu-le companiilor şi clienţilor persoane fizice modalităţi simple, rapide şi sigure de a cumpăra bunuri şi servicii folosind, practic, orice formă de plată. Portofoliul de servicii şi soluţii al companiei include: emiterea de cărţi de credit, de cărţi de debit, de carduri private, de fidelitate, de tichete cadou şi de alte carduri preplătite; servicii de procesare a tranzacţiilor la comercianţi; servicii de transfer de bani; mandate de plată; soluţii de autentificare şi de protecţie împotriva fraudelor; servicii de garantare şi de verificare de cecuri, prin TeleCheck; soluţii pentru comerţul prin Internet şi soluţii pentru mobilitate. Împreună, Western Union, Orlandi Valuta şi Vigo formează una dintre cele mai mari reţele de transfer de bani din lume, având peste 274.000 de locaţii ale agenţilor în mai mult de 200 de ţări şi teritorii. Prin reţeaua STAR a companiei, vă puteţi utiliza cartea de debit în mod securizat (prin cod PIN) la 1,9 milioane de ATM-uri şi puncte comerciale. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.firstdata.com.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *