metalshow

Bronz la London International Awards pentru Ogilvy&Mather Romania

Ogilvy&Mather Romania este prima agentie romaneasca cu un spot premiat vreodata la London International Awards.

La cea de a 29-a editie a festivalului de creatie London International Awards (LIA), spotul „Miracolul” – creat de Ogilvy&Mather pentru promovarea Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’Est – a castigat trofeul Bronz in cadrul categoriei TV/Cinema/Online Film – Production & Post-Production – Direction si a fost totodata nominalizata in categoria TV/Cinema/Online Film – Entertainement.

„Miracolul” – spot ce ilustreaza intr-o maniera inedita puterea animatiei – este singura lucrare romaneasca shortlistata si premiata la London International Awards 2014 (LIA).

LIA este unul dintre cele mai mari si mai cuprinzatoare festivaluri mondiale ce onoreaza anual lucrarile legendare din publicitate, digital media, productie, design precum si muzică si sunet. Aproape 15,000 de lucrari provenind din 80 de tari au fost evaluate de catre juriu global in aceasta editie si mai putin de 3% dintre intrari au reusit sa castige un premiu.

„Cand se intampla o data este un miracol. Cand se intampla de mai multe ori pe parcursul unui an atunci ai certitudinea ca nimic nu este intamplator cand vorbim de creativitate.

Cannes, CLIO, D&AD si acum LIA sunt festivalurile de creatie care au recunoscut valoarea acestui proiect si implicit, pasiunea si dedicatia oamenilor care si-au adus contributia” – a declarat Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy&Mather.

Lucrarea premiata poate fi vazuta aici.

Bucuresti, 04.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *