metalshow

Grup de cercetare european nominalizeaza G DATA drept cea mai inovatoare companie

Pionierul german în protecție antivirus a câștigat premiul IPACSO la categoria cyber security.

Proiectul comunității europene IPACSO (Innovation Framework for Privacy and Cyber Security Market Opportunities) a premiat pentru prima dată în acest an, companii și tehnologii de securitate IT din toată Europa. În categoria "Innovative Cyber Security Company", juriul constând din cercetători și reprezentanți ai companiilor au desemnat G Data drept cel mai inovator furnizor de securitate IT din Europa. În sprijinul afirmațiilor, membrii juriului au elogiat inventivitatea creativă și reacțiile rapide la noile amenințări cibernetice. Conform IPACSO, un prim examplu a fost răspunsul tehnologic al G DATA la scenariul amenințărilor Bad-USB. Compania germană a fost singurul furnizor de securitate IT din lume care a dezvoltat imediat un instrument de securitate eficient împotriva acestui tip de atac: USB Keyboard Guard. Comisia Europeană sprijină și promovează activitățile IPACSO.

"Misiunea noastră este de a furniza companiilor și utilizatorilor casnici cele mai bune tehnologii de evitare a atacurilor cibernetice," spune Walter Schumann, CSO G DATA Software AG. "În lupta împotriva infractorilor online este absolut vital să răspunzi cu rapiditate și flexibilitate la noile scenarii de atac, iar asta este ceea ce recomandă G Data ca pe un provider de securitate IT de prima clasă. Prin urmare, suntem extrem de încântați de câștigarea premiului IPACSO, care recunoaște capacitatea de inovare a companiei noastre."

Despre IPACSO

"Innovation Framework for Privacy and Cyber Security Market Opportunities" (IPACSO) este un proiect comun al Institutului de Tehnologie Waterford și al Institutului German pentru Cercetare Economică (DIW), sprijinit de Comisia Europeană. Scopul organizației este de a promova dezvoltarea inovatoare în securitatea cibernetică și protecția datelor. Prin ceremonia anuală de premiere, IPACSO premiază soluții remarcabile, proiecte și companii din industria de securitate IT.

Pentru informații despre G DATA USB KEYBOARD GUARD, intrați pe: www.gdatasoftware.com/usb-keyboard-guard.

Bucuresti, 04.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *