free download 78 travel guides written by experts

BPP Professional Education gazduieste evenimentul de lansare CIMA

BPP Professional Educational, cel mai mare grup educational din Europa, organizeaza marti, 23 februarie, evenimentul de lansare pe piata romaneasca a noului program de training pentru obtinerea calificarii profesionale CIMA, calificare oferita de corpul professional contabil recunoscut la nivel international, Chartered Instutite of Management Accounting. Evenimentul va avea loc la Hotelul Howard Johnson, incepand cu orele 19.00, reputati profesionisti din domeniul financiar prezentand in cadrul acestuia avantajele aplicarii certificarii internationale CIMA in afaceri si in dezvoltarea economica a companiei.

De la inceputul acestui an BPP Professional Education ofera cursuri de training pentru obtinerea calificarii CIMA, aceasta constituind prima alegere a profesionistilor din domeniul financiar care sunt interesati sa obtina competente de management financiar, dezvoltarea afacerilor si strategie financiara la nivel inalt.

Cei prezenti la eveniment vor avea placerea sa ii asculte pe domnul Andrew Harding, Director Executiv al CIMA Markets, pe doamna Mihaela Humelnicu, Director Financiar Europa Centrala si de Sud Avon Cosmetics si oe domnul Stuart Whent, specialist in raportare financiara si audit, director general al BPP Professional Education Romania, evidentiind avantajele calificarii CIMA precum si importanta, pentru dezvoltarea si cresterea Romaniei, de a avea cat mai multi profesionisti calificati la nivel international posibil.

Calificarea CIMA este proiectata pentru afaceri, managementul afacerilor si dezvoltarea acestora, iar in acest moment al pietei nimic nu poate fi mai important decat detinerea unor abilitati profesionale pe aceste dimensiuni.

Despre BPP Professional Education Romania: BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 13 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri si examene pe calculator pentru calificarea CIMA in Romania.

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *