free download 78 travel guides written by experts

Porti de cristal: Insula

Rebecca Moesta, Kevin J. Anderson
Editura Corint Junior

O poza cu ape ce inconjoara o insula. Dar insula nu se vede foarte clar – ceea ce suygereaza faptul ca nu se ajunge usor acolo sau ca e ceva special cu aceasta insula. Apoi o precizare: ca autorii acestei serii de carti – Porti de cristal – dintre care Insula e primul volum – sunt de asemenea coautori ai unor bestselleruri internationale: Star Wars: Young Jedi Knights si respectiv Preludiul Dunei. Aceasta ar fi sinteza copertei – informatii insa utile pentru a atrage atentia si a suscita curiozitatea.

Apoi… firesc, incepi lectura. Si nici nu stii cum pagina dupa pagina patrunzi intr-o aventura extraordinara si vrei sa afli cum se termina tot. Gwen si Vic sunt doi veri de paisprezece ani care ajung din intamplare pe o insula – Elantya – locuita de oameni care "sunt posesorii unei cunoasteri bazate pe un amestec de fizica avansata si vrajitorie". Va imaginati ca niste tineri nu pot face altceva decat sa intre in tot felul de aventuri, nu? Ei bine, va imaginati corect! Asa ca va invitam sa le fiti partasi celor doi in calatorie si alaturi in incercarile prin care trec.

Va invitam asadar sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *