free download 78 travel guides written by experts

Ten Years After – doar preparate vegetariene si multa apa in culisele concertului!

22 februarie – Sala Palatului, Bucuresti

Doar doua zile pana la sosirea in Romania a legendelor de la Woodstock 1969 – Ten Years After pentru show-ul din data de 22 februarie de la Sala Palatului.

Artistii vor ajunge in Bucuresti sambata dupa-amiaza si vor fi cazati la Rin Grand Hotel pana marti dimineata cand vor parasi Romania pentru un concert pe care il vor sustine in aceeasi zi in Polonia.

Pentru seara concertului, Leo Lyons, Chick Churchill, Ric Lee si Joe Gooch vor avea pregatite in cabinele lor 10 prosoape negre, preparate culinare vegetariene, fructe exotice, 2 sticle de coniac Remy Martin, sticle de vin alb si rose, 12 beri si 24 de litri de apa.

De asemenea, inaintea concertului acestia au solicitat somon afumat, sushi vegetarian, humus, mozzarella si salata de rosii, fructe uscate si miez de nuca, iar cafeaua va fi bauta numai cu lapte de soia.

Pana luni insa, cei patru membri ai trupei vor face si o repetitie generala pentru a garanta un show peste asteptari fanilor romani. Piesele muzicale intrate in istoria blues-rock-ului si sunetul de exceptie intr-o atmosfera autentica vor face din acest concert o experienta minunata pentru fanii legendarei trupe.

Bilete au costuri cuprinse intre 50 si 150 Lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et.2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *