free download 78 travel guides written by experts

Botezatu e extrem de dezamagit de lipsa de maturitate a ucenicelor sale

Designerul le face nesimţite şi le promite un moment al eliminării mai dur ca oricând

După ce s-au descurcat extraordinar la prezentarea de modă cu personaje din mitologia scandinavă, concurentele Next Top Model l-au dezamăgit din nou pe Bote, chiar la finalul prezentării. Acesta nu a stat pe gânduri şi le-a acuzat că nu au deloc o atitudine profi, ba chiar sunt nesimţite de-a dreptul, promiţându-le o jurizare mai dură ca oricând. Joi seară, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor afla ce l-a enervat aşa de tare pe designer.

Cele şase graţii rămase în concurs, Karin, Iuliana, Alexandra, Laura, Diana şi Irina au parte de provocări una şi una, iar surprizele lui Cătălin întrec de fiecare dată şi cele mai sumbre aşteptări. Pentru această ediţie le-a pregătit o prezentare de poveste, cu personaje imaginare fabuloase, provenind din mitologia nordică. Modelele intră în pielea expresivilor elfi şi joacă un rol cel puţin contradictoriu şi extrem de dificil.

Încântate de tematica prezentării, fetele au dat tot ce au avut mai bun, însă spre final, lucrurile au luat o întorsătură cu totul şi cu totul neaşteptată. În timp ce efectuau ultimul manej, Iuliana a schimbat câteva vorbe cu unul dintre manechinii chemaţi special de echipa Next Top Model pentru această prezentare. E lipsă de respect, tună Cătălin. “Nesimţirea asta nu o accept. Nesimţiţilor, ieşiţi toţi! Sunteţi nişte amatori şi amatoare!”

Cătălin e extrem de dezamăgit de lipsa de maturitate a ucenicelor sale. Multe sunt copile, recunoaşte el indulgent, dar chiar aşa? Nu e o joacă, însă am impresia că lucrez cu nişte infantili” a declarat nervos designerul. Fiecare dintre cele şase fete rămase în lupta pentru cucerirea titlului de următorul model de top al României au fost apoi sancţionate dur de Botezatu, care le-a promis o jurizare mai dură ca oricând. Ce au avut de spus fetele în apărarea lor, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *