metalshow

Bosch va prezenta numeroase inovatii la targul Automechanika 2014

La ediția din acest an a târgului Automechanika din Frankfurt, Bosch va fi prezent pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați în Sala 9. Între 16 și 20 septembrie 2014, principalul furnizor de soluții complete pentru service-urile auto va prezenta inovațiile sale din domeniul pieselor de schimb, echipamentelor de diagnoză și service, precum și activitățile și conceptele de service auto.

Accentul se pune pe tehnologiile noi pentru service-urile auto

O caracteristică principală a prezenței la târg a companiei Bosch este rafinamentul tehnologic din domeniul service-urilor auto. Gradul sporit de interconectare își pune amprenta și asupra lucrărilor de service. Bosch a dezvoltat modulele necesare și va prezenta în premieră, în cadrul Automechanika, noile tehnologii pentru „service-ul auto interconectat”. Vizitatorii vor vedea cum se utilizează realitatea augmentată pentru repararea autovehiculelor și instruirea aferentă. La stand, vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze realitatea augmentată utilizându-și propriul smartphone.

Demonstraţii şi instruire live

Bosch va prezenta un program continuu şi variat. Traineri profesionişti vor face demonstraţii cu noile tehnologii, inclusiv cu soluţiile de diagnoză pentru autovehiculele electrice şi hibride, şi vor oferi instruire live.

Piesele de schimb și diagnoză: numeroase inovații și noutăți

Bosch va prezenta și demonstra în direct numeroasele sale produse și soluții inovatoare precum noile bujii cu scânteie de înaltă performanță pentru motoarele cu injecție directă de benzină, ștergătoarele Aerotwin Plus cu un sistem de adaptare inovator, tableta – unitate de comandă pentru sistemul de diagnoză (DCU 220), noile testere de diagnoză KTS 800 Truck și KTS 440. Bosch va oferi și multe demonstrații. Pe o motocicletă, Bosch va testa software-ul de service Bosch Esitronic Bike, iar pe un camion va fi testat echipamentul de diagnoză a unității de comandă, utilizând sistemul Esitronic 2.0 Truck.

Duzele de injecție convenționale și injectoarele common rail pentru autoturisme și autovehicule comerciale vor fi testate la standul de testare compact EPS 205. În premieră, Bosch va prezenta și noul serviciu de la distanță pentru unitatea de service pentru sisteme de climatizare ACS 752.
De asemenea, la standul concernului german vor fi expuse soluții speciale, inclusiv câteva produse telematice noi și o gamă extinsă pentru producătorii de autovehicule.

Conceptele de service auto Bosch

Conceptele de service auto Bosch vor fi prezente la Automechanika. Bosch va arăta care sunt cerințele pe care le impune viitorilor parteneri Bosch Car Service. Astfel, Bosch va reconstrui un service auto complet.

Toate mărcile Bosch ale diviziei Automotive Aftermarket la un loc

La fel ca în anii anteriori, Bosch va fi reprezentat la Automechanika de toate mărcile sale dedicate service-urilor și industriei auto. Robinair, specialistul în repararea sistemelor de climatizare, va face demonstrații cu gama sa largă de unități de service pentru sistemele de climatizare. În calitate de specialist pentru rețeaua de service-uri auto a producătorilor de autovehicule, Beissbarth oferă o gamă cuprinzătoare pentru roți. Sicam, furnizorul specializat în service pentru roți își va prezenta gama completă de echipamente de echilibrare a roților și montare a pneurilor. OTC va veni cu gama sa extinsă de scule speciale și dispozitive de diagnoză, inclusiv noul tester de diagnoză D750. HC Cargo își va prezenta gama de accesorii și piese de schimb pentru sectorul electric al industriei auto. Unipoint va fi prezentă cu gama sa de demaroare, alternatoare și alte componente pentru domeniul aftermarket.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *