metalshow

Maria Sharapova este imaginea parfumului AVON Luck

Maria Sharapova se alătură AVON, ca ambasador al noului parfum Luck, într-unul dintre cele mai puternice parteneriate ale anului. “Cu cât lupți mai mult pentru ceea ce îți dorești, cu atât ești mai norocos, pentru că tinzi spre obiective din ce în ce mai ambițioase”, spune Maria, tenismenă renumită, antreprenor, filantropistă și imaginea Luck.

Dedicat celor care cred în șansa lor, AVON Luck a fost creat pentru a celebra încrederea în forțele proprii, în posibilitățile infinite și întâmplările minunate ale vieții.

Prin eleganța și atitudinea puternică, Sharapova surprinde perfect esența celor două noi parfumuri Luck, pentru Ea și El. “Să îți depășești limitele, să pui pasiune în tot ceea ce faci, acestea sunt mottourile mele! Însă, ca orice femeie, am și eu micul meu secret care îmi dă aripi și mă face să pășesc cu încredere pe terenul de tenis sau pe covorul roșu! Transformă orice șansă în reușită cu AVON Luck!” , spune Maria Sharapova, jucătoare profesionistă de tenis.

“Prin AVON Luck am vrut să capturăm charisma fascinantă a acelei persoane care își crează propriul noroc în viață”, explică Patricia Perez-Ayala, Chief Marketing Officer AVON. “Ca unul dintre cei mai bine cotați jucători de tenis din lume, cu o frumusețe naturală sofisticată, Maria reflectă într-un mod ideal acest sentiment al energiei și al posibilităților. Este ambasadorul perfect pentru un parfum care vorbește despre fericire și despre felul în care te simți atunci când cucerești lumea”.

În acest link poți vedea filmarea exclusivă behind the scenes de la ședința foto cu Maria, ce a avut loc la New York. Parfumul este disponibil începând cu 2 octombrie.

Apa de parfum Luck FOR HER, face parte din categoria floral – oriental. Citricele, notele de regina nopții și acordurile de lemn de santal crează o compozitie fascinantă, care devine secretul atitudinii tale de învingătoare. Preț: 75 de lei.

Apa de toaletă Luck FOR HIM, din categoria lemnos- aromată. Notele sofisticate de nucșoară, arome condimentate de piper roz și floare de labdanum se împletesc armonios într-o aromă perfect echilibrată. Preț: 75 de lei.

Despre Maria Sharapova

Maria Sharapova este în continuă evoluție, călătorind neîncetat, reușind să mențină și, mai important, să crească un business în plan internațional. Afacerile Mariei se dezvoltă cu o rapiditate incredibilă, în timp ce ea continuă să reprezinte branduri importante precum: Porsche, TAG Heuer, Nike, Evian, Head, Supergoop și Samsung. Maria este atlet, designer, antreprenor, filantropist și social media mogul, cu peste 12 milioane de fani pe Facebook. În 2013 a fost atletul cu cele mai multe căutări pe internet, conform Bing. În 2007 a devenit Ambasador Goodwill pentru United Nations Development Programme (UNDP) și a contribuit cu sume semnificative pentru proiecte dedicate dezastrului de la Cernobîl, în Rusia. Sugarpova (www.sugarpova.com) a fost lansat în august 2012, cu Sharapova în calitate de fondator și director de creație.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *