free download 78 travel guides written by experts

Bosch: 20% dintre sculele electrice pentru mesterit se bazeaza deja pe tehnologia fara fir

Segmentul de scule electrice Bosch adoptă versiunea cu acumulatori Li-Ion datorită reducerii costurilor financiare, electrice şi de timp pentru clienţi

Grupul Bosch, unul dintre liderii globali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii în domeniile auto, tehnologie industrială şi construcţii, declară o accentuare a folosirii variantei fără cablu pentru sculele electrice. Conform oficialilor, la ora actuală, 20% dintre produsele Bosch se bazează pe acest tip de tehnologie.  

„Eficientizarea modului de lucru ca resurse financiare şi de timp reprezintă un aspect foarte important pentru clienţii noştri, mai ales în această perioadă de recesiune economică. Tocmai de aceea am pregătit o serie de produse fără fir care se diferenţiază prin eficacitatea şi uşurinţa în utilizare, dintre acestea remarcându-se scula electrică multifuncţională Uneo. Trendul prezent la nivel internaţional se manifestă şi pe piaţa românească, cumpărătorii începând deja să fie interesaţi de sculele electrice cu acumulatori”, declară reprezentanţii Bosch România.

În premieră la nivel mondial, Uneo de la Bosch funcţionează ca ciocan rotopercutor, şurubelniţă cu acumulator şi maşină de găurit cu percuţie, iar tehnologia sa fără fir face unealta uşor de utilizat, cântărind doar 1,1 kg. Acumulatorul de 14,4 V Li-Ion permite o încărcare rapidă şi de durată a uneltei, astfel încât efortul necesar este substanţial redus.

Indiferent de activitatea desfăşurată – fixarea unei şine, agăţarea unei lustre, asamblarea mobilei sau montarea unor rafturi, Uneo vine echipat cu puterea necesară, răspunzând nevoilor unei game largi de utilizatori. Acest tip de echipamente este deja prezent pe piaţa românească şi se aşteaptă ca, pe viitor, majoritatea vânzărilor să fie generate de sculele electrice cu acumulatori.

Mai mult, reprezentanţii Bosch consideră că viitorul echipamentelor se îndreaptă către sculele electrice multifuncţionale, cu acumulatori şi o greutate redusă. O altă schimbare pe care noile echipamente o aduc este legată de targetul acestora: dacă până acum 5 ani, acest gen de utilaj era dedicat în exclusivitate bărbaţilor, Uneo îşi propune să stârnească, într-o perioadă medie de timp, şi interesul femeilor pentru astfel de echipamente.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul www.bosch-do-it.ro

Bucuresti, 26.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *