Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Super show Jay Sebag marca Turabo Society Club – Vineri 13 Feb

Vinerea aceasta, Turabo Society Club il va reintampina pe Jay Sebag, celebrul artist francez care a cucerit intreaga lume cu piese ca "C’est la vie", "Something better" sau "Rejection", alaturi de nimeni altul decat Martin Solveig, dupa ce a devenit membru de baza al General Info.
 
Vocalist, compozitor si muzician, Jerome Sebag a luat lectii de pian clasic timp de 10 ani. In Franta este unul dintre cei mai apreciati artisti, dupa succesul remarcabil inregistrat cu piese ca "Le Jour se reve", "Que tes yeux", "En silence" sau "Revoir la lumiere". Desi in proiectul sau cu General Info adopta un stil club-house cu influente soul, stilul sau ca artist solo ramane cel al cantecului frantuzesc, cu accente nostalgice-romantice. I se potrivesc de minune ambele stiluri muzicale, putem spune ca este un artist complet.
 
Vineri, 13 februarie, Jay Sebag se intoarce in Romania, tot in Turabo Society Club, pentru ca aici se simte cel mai bine si a avut parte de cele mai tari petreceri. Asa cum ai si tu parte in fiecare weekend!

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *