free download 78 travel guides written by experts

BMW Group si PSA Peuget Citroen au semnat un acord pentru o viitoare dezvoltare

cu patru cilindri

BMW Group şi PSA Peugeot Citroën vor continua colaborarea pe care o au în domeniul realizării de propulsoare. În acest sens, a fost semnat, la Paris, un acord de către Norbert Reithofer, preşedinte al Consiliului Director BMW AG, şi Philippe Varin, preşedinte al Consiliului Director PSA Peugeot Citroën.

Cele două companii au fost de acord să dezvolte următoarea generaţie de motoare pe benzină, cu patru cilindri dispuşi în linie, al căror design a fost realizat în comun şi care îndeplinesc normele EU 6. În prezent, propulsorul este utilizat la mai multe modele ale mărcilor MINI, Peugeot şi Citroën.

De asemenea, cele două părţi au confirmat că vor studia şi alte domenii de posibilă cooperare la nivelul sistemelor şi componentelor, cu obiectivul de a găsi puncte comune în dezvoltarea, producţia şi aprovizionarea anumitor componente.

“Dintotdeauna am avut succes în cooperarea cu partenerii noştri, iar această afirmaţie este şi mai adevărată în cazul PSA. Suntem deosebit de încântaţi să continuăm cooperarea pentru motoare şi să căutăm noi opţiuni pentru viitoare parteneriate", a declarat Reithofer.

Varin, preşedintele Consiliului Director PSA Peugeot Citroën, a spus: "Acest nou acord cu BMW este o confirmare a succesului pe care îl are colaborarea dintre cele două companii, care a produs 1,3 milioane de motoare cu începere din 2006. Sunt încrezător că următoarea generaţie de motoare dezvoltate în comun va atinge acelaşi succes ca actuala gamă".

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *