free download 78 travel guides written by experts

Blat de pizza umplut cu branza !!!

Un produs unic in lume acum şi în România

Pizza Hut a lansat al cincilea tip de blat din oferta sa! Ne-am obişnuit ca acest brand să vină din timp în timp cu noutăţi senzaţionale. De fiecare dată când se mai anunţă ceva, ne tot întrebăm de data asta ce o mai fi?! Anul trecut au pus un inel de brânză în marginea exterioară a blatului, în acea parte care de multe ori este lăsată pe farfurie, pentru că ingredientele nu ajung acolo. Şi, ca să nu o mai aruncăm, au găsit o soluţie. Nu numai că nu mai lăsăm nimic deoparte, dar chiar începeam să mâncăm felia cu acea parte. Bun, au avut succes şi a rămas în meniul permanent.

 Dar anul acesta au adus altă trăznaie: au mai pus un inel de brânza la mijlocul blatului de pizza, ca să mâncăm cu şi mai multă poftă. În cercul astfel creat au pus şi un sos. Daca cumva aveam pofta de unul, ce să ne mai obosim să cerem, este inclus.

Pizza arată senzaţional, inedit! Păcat că este disponibil numai o perioadă limitată, pâna pe la sfârşitul lui ianuarie. Trebuie neapărat încercat, pe urmă nu o să mai avem unde, este doar la Pizza Hut. Anul viitor ce altă nebunie o mai apară? Trebuie să ne mai aducă ceva, ne-am obişnuit!

Produsul este promovat de nişte tineri drăguti, îmbrăcaţi în nişte “sacoşele” negre care ofera pliante. Dar, la aşa produs aşa pliante! Nici ele nu sunt din domeniul clasic. Daca îi întâlneşti pe aceşti promoteri  capeţi un chibrit tare haios, colorat şi taiat, nici că-ţi vine să-l foloseşti; este ca o jucărie pe care vrei să o pastrezi, îl bagi în buzunar şi-l pui la colecţia de mici trăznăi primite. Tare frumoasă campania asta!

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *