Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Black Friday pentru IMM-uri: Sedona ALM lanseaza campania aniversara “Zilele reducerilor la Sedona

Compania oferă, timp de o săptămână, discount-uri de până la 50% pentru produse de aparatură fiscală și programe de gestiune

Sedona ALM, unul dintre cei mai mari integratori în aparatură fiscală din România, anunță campania Zilele reducerilor la Sedona pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Lansată odată cu evenimentul Black Friday, campania de reduceri organizată de Sedona ALM marchează împlinirea a 10 ani de activitate a companiei pe piața din România.

“Am dorit să celebrăm un deceniu de la înființare printr-un proiect deosebit. Am ales Black Friday, care se adresează consumatorilor individuali, însă am făcut un pas înainte gândind o campanie prin care putem susține business-urile”, declară Alexandru Lembrau, General Manager Sedona ALM.

Campania se va desfășura pe parcursul unei săptămâni. În acest timp, cumpărătorii vor putea beneficia de reduceri de până la 50% la: programe de gestiune pentru magazine și restaurante, case de marcat, mașini de numărat bani, role de hârtie termică și sertare de bani.

“Achiziția elementelor de aparatură fiscală este o decizie strategică. De aceea, am hotărât să desfășurăm campania de reduceri pe parcursul a șapte zile, pentru a lăsa celor care vor dori să ne devină parteneri timpul necesar luării acestei decizii”, continuă Alexandru Lembrau.

Alături de produsele aflate la promoție, Sedona va oferi pachete speciale de servicii gratuite, care includ și sesiuni de consultanță pentru angajați. Compania estimează o creștere a volumului de vânzări de 30% pe parcursul acestei săptămâni.

Despre Sedona

Sedona este unul dintre cei mai mari integratori în aparatură fiscală din România. Înființată în anul 2002, compania dispune de un portofoliu complet de soluții hardware și software pentru afaceri.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa website-urile www.aparaturafiscala.ro și www.casedemarcat.com, precum și pagina Facebook //www.facebook.com/casedemarcat.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *