metalshow

Black Friday pe Autovit.ro: reduceri semnificative pentru masini noi si rulate

Pentru al doilea an la rând, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, organizează pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday. Așadar, românii în căutare de mașini noi sau rulate vor avea la dispoziție pe platforma blackfriday.autovit.ro o gamă diversă de autoturisme atât din mărcile accesibile, cât și din cele premium.

“Și anul acesta, tot din poziția de lider pe piața de anunțuri auto, vrem să venim în întâmpinarea utilizatorilor Autovit.ro cu oferte foarte atractive pentru o gamă diversă de mașini noi și rulate, puse la dispoziție de dealerii parteneri cu care colaborăm.” spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

La nivel de infrastructură, platforma este pregatită pentru evenimentul comercial din data de 20 noiembrie, astfel încât să facă față volumelor mari de trafic estimate și așteptate.

“Anul trecut campania de Black Friday a fost un succes total, clienții fiind extrem de mulțumiți de cele mai competitive oferte din piață și de prețuri chiar și cu 50% mai mici pentru un autoturism nou pe care împreună cu dealerii din toată țara le-am pus la dispoziție. Atunci, cea mai scumpă mașină vândută a fost în valoare de peste 80.000 euro, redusă până la mai puțin de 50.000 euro cu toate taxele incluse. Cumpărătorul a fost cel mai rapid din cei câteva zeci de oameni interesați care ar fi fost dispuși să achiziționeze mașina pe loc datorită reducerii foarte mari.” continuă Cristian Cojocaru.

Mecanismul prin care și anul acesta clienții pot achiziționa autoturisme de pe blackfriday.autovit.ro este tot prin contactarea dealer-ului prin telefon sau email pentru rezervarea mașinii în baza unor condiții stabilite de fiecare reprezentant în parte. Potențialii clienți vor intra pe lista de așteptare a furnizorilor în ordinea în care își vor arăta interesul pentru cumpărarea unui autoturism.

Așadar, de Black Friday românii își pot alege și cumpăra de pe blackfriday.autovit.ro mașina dorită la un preț mult mai accesibil față de cel normal.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, sunt în orice moment peste 65.000 de anunțuri. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

Bucuresti, 18.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *