free download 78 travel guides written by experts

Black Friday cu reduceri de neratat la Plaza Romania

Pe 20 și 27 noiembrie, magazinele din Plaza România își așteaptă clienții cu discount-uri impresionante de până la 70%, cu ocazia Black Friday, o adevărată sărbătoare a reducerilor și a ofertelor atractive.

Clienții centrului comercial vor putea beneficia în două zile de vineri speciale, pe 20 și 27 noiembrie, de oferte promoționale și discount-uri avantajoase de până la 70%, pe care magazinele le-au pregătit pentru a marca Black Friday. Branduri importante din Plaza România pun la dispoziţia iubitorilor de shopping cele mai noi colecții vestimentare și de încălțăminte, accesorii sau produse de beauty, articole home & deco, electronice sau articole pentru copii, la prețuri imbatabile.

Splend’or, dar și brandurile de jucării Maxi Toys și Noriel le oferă clienţilor mall-ului reduceri de până la 70% la articolele și modelele selecţionate, în limita stocului disponibil. Mai apoi, fanii magazinelor Accesorize, Bigotti, Ecco, English Home, Il Passo, Lee Cooper, și LC Waikiki vor putea beneficia de prețuri reduse între 30% și 50% la produsele selecționate special pentru această sărbătoare a reducerilor.

În zilele de 20 și 27 noiembrie, cei interesați de produse pentru frumusețe și îngrijire personală sunt întâmpinați cu o serie de reduceri dedicate lor: Yves Rocher oferă discount-uri între 25% și 35% în funcție de numărul de produse pe care le vor achiționa (excepție făcând produsele cu puncte verzi și a celor participante la alte promoții), în timp ce Flormar oferă 20% reducere la tonic de față și 30% discount la crema antirid de zi/noapte și la gama de ojă Icy Top.

Și magazinele de optică medicală din Plaza România, Opticris și Optiplaza, s-au pregătit cu oferte de neratat pentru Black Friday. Opticris are 50% reducere la rame pentru ochelari de vedere și de soare, plus alte oferte speciale pentru lentile, iar Optiplaza îi întâmpină pe clienții centrului comercial cu o campanie specială, valabilă în perioada 1 – 30 noiembrie:

„Toți banii înapoi pe card!”, un cadou promoțional pentru comenzi de ochelari de vedere și ochelari de soare.

Dacă, în această perioadă, Altex a pregătit mari reduceri de prețuri la produsele selecționate, magazinul Bamboo oferă un produs cadou la două cumpărate, iar Koton are oferte promoționale la colecția de iarnă. Brandul Lacoste oferă cadou un voucher în valoare de 100 lei la achiziționarea unui produs în valoare de minimum 400 lei (voucher-ul va putea fi valorificat pentru achiziții ulterioare în valoare minimă de 200 lei).

Mai apoi, magazinul Penti are reduceri de până la 25%, în timp ce brandul CCC oferă 20% discount la genți și pantofi. La H&M, clienții primesc, de asemenea, 20% reducere la cumpărături mai mari de 150 lei. Tot de reduceri de 20% beneficiază fanii brandurilor Nike, Sephora și Tommy Hilfiger.

Lista completă cu reducerile şi promoţiile oferite de magazinele din Plaza România, cu ocazia Black Friday, poate fi accesată la //goo.gl/EQcqfP.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *