Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PROFI incheie saptamana cu noi magazine la Ardud, Satu Mare, Santandrei si Petrosani

Un magazin loco si alte trei in format standard se adauga in aceasta saptamana la reteaua PROFI care acum numara 361 de unitati in 172 localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti.

Magazinul PROFI Loco inaugurat astazi in Ardud, Jud. Satu Mare, se afla pe Str. Stefan cel Mare nr.30 si are o suprafata totala de 332 mp din care sala de vanzari ocupa 253 mp. Concomitent, in capitala judetului s-a inaugurat un magazin in format Standard pe Str. Barsov nr.4. Acesta are o suprafata totala de 850 mp si o sala de vanzari de 565 mp.

Tot in format Standard este si magazinul PROFI care de astazi functioneaza la Santandrei cu o suprafata totala de 550 mp si 388 mp si sporeste la 13 numarul prezentelor PROFI din judetul Bihor.

Incepand de maine, si la Petrosani, Jud. Hunedoara, creste la trei numarul magazinelor PROFI, odata cu deschiderea unitatii din str. Pacii nr.22, cu o suprafata totala de 538 mp si o sala de vanzari de 432 mp.

Cu peste 8500 de angajati, PROFI isi fortifica astfel pozitia pe care s-a plasat deja: reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *