metalshow

Black Friday. Bike Friday la Veloteca: 14 noiembrie

“La oferte înainte, la profituri înapoi!” spune Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon, mai în glumă, mai in serios…

El știe că ‘din dragoste pentru biciclete’ si din respect pentru biciclisti, Veloteca este foarte darnica si de data aceasta in ceea ce priveste reducerile pentru lichidarea stocurilor. Bicicletele, echipamentele si accesorile care starnesc pasiuni fierbinti si nopti nedormite in randul clientilor nostri, trebuie sa ajunga la acestia fara a le da cosmaruri izvorate din motive de ordin financiar!

Dragi biciclisti! Va anuntam ca pregatim MEGA-Reduceri pentru ziua mult-asteptata “Black Friday / Bike Friday“, lasandu-i pe cei interesati sa isi pregateasca de pe acum atacul la portile din Str. George Calinescu 51 (Veloteca DOROBANȚI) si Sos. Iancului 100 (Veloteca IANCULUI)! Aceste reduceri sunt facute in urma negocierilor cu furnizorii nostri, care în urma performanțelor profesionale facute de Veloteca în ultimii ani, au acum încredere în propunerile noastre. Am obtinut pentru voi cele mai mici preturi posibile, ca sa tăiem nodul gordian al grijilor specifice de sfarsit de sezon.

Gasiti pe blogul veloteca.ro/blog o lista generoasa, care cuprinde cateva exemplare speciale din fiecare categorie de biciclete, echipament și accesorii pentru fiecare varsta si pentru orice tip de tura.

Bicicletele, echipamentele si accesoriile au reduceri finale, valabile numai pentru 28 Noiembrie 2014*.

REZERVA din timp produsul dorit!

* Preturile afisate vor fi valabile NUMAI in data de 28 Noiembrie 2014 intre orele 00:01 si 23:59 (PENTRU COMENZI ONLINE). Preturile sunt valabile pentru plata cash, cu cardul sau ramburs, dar NU sunt valabile pentru plata in RATE.
Programul magazinelor din Str. George Călinescu 51 și Sos. Iancului 100 va fi extins intre orele 10.00 – 20.00.
Puteti face REZERVARI la telefon 021-311.82.69 sau 0720.606.300.
Oferta este valabila in limita stocului.

Suntem si noi oameni. Ne plac chilipirurile. Ne dam in vant dupa ocazii unice! Va intelegem pe de-a-ntregul!!! Asa ca va asteptam la Veloteca in Vinerea Neagra (28 noiembrie) sa bem un vin NEGRU fiert, sau doar o cafea NEAGRA, in timp ce va alegeti si va cumparati bicicleta mult visata, cu reducerea mult-asteptata.

Bucuresti, 17.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *