Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BitDefender Security for Mail Servers obtine aurul la testele antispam ale Virus Bulletin

{mosimage}BitDefender Security for Mail Servers surclasează concurenţa şi obţine primul loc în clasamentul produselor cu cea mai mică rată de alarme false

BitDefender Security for Mail Servers a primit certificarea GOLD la primul test comparativ antispam desfăşurat live de publicaţia independentă Virus Bulletin.

“VB Spam Gold” a fost distincţia oferită după testarea produsului pe platforma SuSE10Linux, ca extensie a Postfix Mail Transfer Agent (MTA). Rezultatele au confirmat faptul că BitDefender Security for Mail Servers are cea mai scăzută rată de rezultate fals-pozitive faţă de alte produse de securitate participante la test.

Virus Bulletin a comparat şase produse antispam diferite, recurgând la mai multe serii de teste. Acestea au urmărit atât rata de spam detectată, cât şi rezultatele fals-pozitive identificate de produsele antispam. Fiecare test a constat în analizarea unui număr de 1.677 emailuri legitime şi 24.320 mesaje nesolicitate. Distincţia „VB Spam Gold” a fost oferită produselor a căror rată de detecţie a spamului a fost mai mare de 77,02%, rata de răspunsuri fals-pozitive trebuind să se încadreze sub 5,68%. Ratele obţinute de BitDefender Security for Mail Servers au fost mult mai bune decât standardele Virus Bulletin: 84,20% pentru detecţia spamului şi 1,49% pentru răspunsurile fals-pozitive.

Virus Bulletin este una dintre cele mai prestigioase publicaţii independente dedicată pieţei de securitate antispam şi antimalware. Testele sale se concentrează atât pe ratele de detecţie şi viteza de scanare, cât şi pe modul de reacţie al produselor la scanarea unui set de fişiere cunoscut ca fiind neinfectat. Pentru a afişa emblema VB100, orice produs antivirus trebuie să demonstreze o detecţie a tuturor viruşilor activi în diverse medii ale utilizatorilor, atât la scanarea la cerere, cât şi la accesarea fişierelor. Nu în ultimul rând, produsele certificate de Virus Bulletin nu trebuie să genereze răspunsuri „fals-pozitive” la scanarea unui set de fişiere neinfectate.

„Participarea la astfel de teste, mai ales la cele derulate de Virus Bulletin, este obligatorie pentru noi, în măsura în care scopul nostru este să ne asigurăm continuu nu doar de alinierea produselor la oferta competiţiei, dar şi de ocuparea poziţiei fruntaşe în piaţă”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. „Aceste teste ne ţin cu picioarele pe pământ şi ne ajută să înţelegem ce, unde şi cum trebuie îmbunătăţit în produsele noastre, astfel încât BitDefender să ofere utilizatorilor cea mai bună protecţie proactivă împotriva spamului şi a altor ameninţări informatice”.

BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care rulează pe platformele Windows® sau UNIX, asigurând un trafic de mail sigur datorită tehnologiilor pe care le reuneşte: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, filtrare pe bază de conţinut şi fişiere anexate. Datorită compatibilităţii sale cu majoritatea platformelor de e-mail existente, soluţia oferă protecţie permanentă împotriva noilor tipuri de programe periculoase şi a tentativelor de furt de date importante şi confidenţiale.

Bucuresti, 12.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *