metalshow

BitDefender – parteneriat cu Aline Distribution

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, a semnat un nou acord de distribuţie. Începând din luna decembrie a acestui an, Aline Distribution va promova către partenerii săi toata gama de soluţii de securitate BitDefender.

Aline Distribution deţine o poziţie privilegiată în piaţa românească de IT, prin puterea de penetrare pe care a dezvoltat-o la nivel naţional – 10 sucursale, peste 1500 de parteneri activi. Afacerea se bazează pe comercializarea la nivel naţional a componentelor integrate de PC, dar şi a sistemelor complete. Acum a venit momentul ca oferta să includă un element esenţial: sisteme de securitate a datelor.

La nivel mondial, cifra de afaceri BitDefender s-a triplat în ultimii cinci ani, iar pe piaţa autohtonă producatorul deţine peste 1/3 din piaţa de antivirus. Divizia din România a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri în ultimul an de 50%. În acest moment, BitDefender România dezvoltă parteneriate cu peste 500 de reseleri din toată ţara şi 5 distribuitori, iar 80% din cifra de afaceri pe plan local este adusă de distribuitori.

“Unul din motivele pentru care Aline Distribution a reuşit într-un mediu atât de competitiv este atenţia către piaţă. Este vizibilă tendinţa de maturizare a pieţei de IT din România, atât ca diversificare a investiţiilor în sisteme dar – ca o consecinţă firească – şi în sisteme de securitate a datelor. Astfel, am luat decizia să introducem în portofoliul nostru soluţii de securitate. Alegerea BitDefender se datorează aprecierii de care se bucură ca brandul de securitate numărul 1 în România, cu soluţii apreciate şi premiate la nivel internaţional ” – Raluca Tincu, Director Vânzări Aline Distribution

Parteneriatul celor două companii include şi servicii adăugate, precum instruirea şi suportul tehnic acordat echipelor tehnice şi de vânzari ale Aline Distribution.
 
“În prezent, o parte importantă din vânzarile BitDefender se realizează prin intermediul distribuţiei. Este un model de business pe care îl practicăm de peste 5 ani şi care s-a dovedit a fi profitabil atât pentru noi, cât şi pentru partenerii şi clienţii noştri. Noul acord cu Aline Distribution deschide posibilităţi de colaborare cu peste 1500 de potenţiali clienţi” – Răzvan Vâlceanu, BitDefender Channel Manager pentru Europa de Est.
În cei 11 ani de existenţă, Aline Distribution a străbatut toate etapele majore ale dezvoltării pieţei româneşti de distribuţie IT. În momentul de faţă are un portofoliu de 1500 de clienţi activi, 10 sucursale şi de la sfârşitul anului 2005, un birou în Olanda.

Bucuresti, 29.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *