metalshow

SIVECO Business Analyzer

Investiţiile în cercetare şi dezvoltare reprezintă garanţia unei dezvoltări durabile, strategice

Anul acesta, cea de-a 12-a ediţie a RoCS (Romanian Computer Show), eveniment de prestigiu în mediul de afaceri românesc, s-a desfăşurat sub sloganul „Cum poate domeniul IT&C să contribuie la transformarea afacerii tale”.

Partener tradiţional al RoCS, compania SIVECO România a prezentat cu această ocazie, soluţia sa de Business Inteligence – SIVECO Business Analyzer – o soluţie eficientă, flexibilă şi de înaltă performanţă, care monitorizează şi corelează toate nivelele activităţii companiei, ajutând managementul companiilor la fundamentarea deciziilor şi realizarea analizelor economice.

În cadrul Galei RoCS, care premiază performanţele companiilor româneşti din domeniul IT, compania SIVECO România a primit PREMIUL DE EXCELENŢĂ pentru pentru cele mai mari investiţii în cercetare şi dezvoltare în 2006.
 
„Suntem onoraţi de această distincţie care confirmă încă o dată că SIVECO România reprezintă o parte importantă în procesul de dezvoltare al industriei româneşti şi regionale de software. Noi considerăm că o dezvoltare durabilă, sănătoasă se poate face numai investind perseverent şi încurajând inovaţia.”
 
Eforturile companiei de a investi consecvent  în cercetare dezvoltare, în inovaţie şi de a promova excelenţa în tot ceea ce face au fost  răsplătite în repetate rânduri de comunitatea naţională şi internaţională de business.

Contribuţia SIVECO Romania la dezvoltarea industriei româneşti de software şi la promovarea imaginii României în lume, adăugă o nouă dimensiune brandului sectorului IT din ţara noastră.

Premiul acordat de IDG Romania îmbogăţeşte palmaresul companiei în anul 2006, palmares care include distincţii valoroase precum „Trofeul de Excelenţă pentru Investiţii Inovative”, acordat de către Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, „Trofeul de Excelenţă în Afaceri pentru Investiţii în Europa de Sud-Est”, acordat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), “Premiul pentru cea mai transparentă conduită a unei companii în domeniul concurenţei", acordat de către Central European Advocacy for a Fair and Transparent Competition (CEFTAC).
“Contribuţia noastră la informatizare societăţii româneşti, în domenii în care deţinem expertiză (eBusiness, eLearning, eHeath) susţine efortul de promovare al brand-ului de ţară pe plan regional şi global. Industria românească de software este un bun ambasador al României în lume, evidenţiind latura creativă a informaticienilor români”, declară doamna  Irina Socol, Director General al SIVECO România.

Bucuresti, 29.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *