metalshow

Cine candideaza anul acesta

pentru trofeul echipelor muncitoare

Business Intelligence Alliance, Interact Business Communications, Stanton Chase Ward Howell, Adecco Romania, Achieve Global, Axa Consulting sunt numai cateva dintre companiile din domeniul HR care doresc sa isi rasplateasca echipele de succes cu un trofeu!

Companiile enumerate mai sus vor participa in perioada 5 – 7 decembrie la HR Bowling Cup, evenimentul derulandu-se sub sloganul „trofeul echipelor muncitoare”. Trofeul va fi acordat echipei care reuseste sa obtina in cadrul competitiei de bowling cel mai bun punctaj colectiv. Organizatorii, Fara Cravata – divizie a Palette Advertising, vor lua in considerare punctajul colectiv pentru a incuraja un principiu sustinut de domeniul resurselor umane: „unde-s doi, puterea creste!”. Echipa care va concura in numele companiei nu va fi compusa din doi colegi ci din patru, prin urmare entuziasmul si energia colectiva vor fi considerabile. Ne asteptam din partea unui domeniu care sustine echipa si colegialitatea ca galeriile sa faca din Play Planet (Plaza Romania), locul desfasurarii evenimentului, un loc neincapator.  

Partenerii care sustin un HR muncitor sunt: Radio 21, Cariere, Business Edu, Prwave.ro, SMARTfinancial.ro, Webvertise si Si Pizza Condimente Urbane. Premiile vor consta in vouchere de bowling pentru exersarea sportivitatii pana la editia a doua, din 2007.

HR Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata organizat de Palette Advertising si Play Planet. Fara Cravata este un brand specializat in evenimente informale pentru domenii de business: IT&C, Auto, Law Firms, Farma, Finance si Resurse Umane.

Pentru mai multe detalii despre HR Bowling Cup si evenimentele Fara Cravata va rugam accesati www.faracravata.ro sau contactati-ne la telefon 411 63 91

Bucuresti, 29.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *