free download 78 travel guides written by experts

BIOGENIS aduce noutati viitorilor parinti, de 1 Iunie

BIOGENIS, bancă de celule stem, aduce în luna copilului noi facilități și pachete promoționale pentru viitorii părinți.

Pe 28 Mai 2009, BIOGENIS a organizat în București prima sa întâlnire cu presa, în contexul campaniei Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere.

BIOGENIS a lansat deja campania de educare și informare în rândul viitorilor părinți, Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere. Campania anunțată este una de durată și are ca scop informarea tinerilor și viitorilor părinți asupra necesității recoltării de celule stem din cordonul ombilical, un pas simplu dar care vine cu nenumărate beneficii. În România există în acest moment trei centre de transplant medular (Bucureşti, Timişoara şi Târgu-Mureş) unde se pot utiliza celulele stem pentru a trata diverse afecţiuni.

Campania Sănătatea copilului tău începe înainte de naștere se va desfășura pe tot parcursul anului 2009, în cadrul acesteia BIOGENIS urmând a aduce în permanență informații noi tinerilor și viitorilor părinți în ceea ce privește celulele stem, recoltarea, stocarea și utilizarea acestora. Campania constă în aducerea paginii Internet www.celulestem.ro ca primă sursă de informare în domeniu, distribuirea de materiale informative la nivel național în clinici, școlile gravidelor, mediu online, print, radio și TV, realizarea de emisiuni, realizarea de filme în limba română, cu titlu gratuit de utilizare. Primul partener cooptat în acest vast proiect este ARDES (Asociația Română pentru Dezvoltarea Educației în Sănătate).

Pentru a fi mai aproape de nevoile tinerilor părinți, ca urmare a unor măsuri de optimizare a costurilor, BIOGENIS aduce din această lună noi facilități de achiziţie a pachetelor, distribuind costurile suportate de părinți pe o durată de 8-10 luni, fără dobânzi sau taxe suplimentare. Această nouă politică de prețuri urmează a oferi viitorilor clienți o facilitate clară la cumpărare, cu o distribuție a cheltuielilor mai bine controlată, existând posibilitatea de a alege pachete speciale cu plata integrală anticipat , fiecare dintre acestea beneficiind de reduceri substanțiale (achiziționarea unui pachet cu plata anuală a stocării beneficiază de o reducere de 414RON).

În concordanță cu noua politică de prețuri aplicată, BIOGENIS oferă un pachet special, denumit Contract cadou, destinat celor care vor să facă o bucurie viitorilor părinți. Acest pachet poate fi achiziționat cu un preț redus pe întreaga perioadă a verii, în lunile Iunie, Iulie și August, valoarea discountului fiind de 515RON.

„Recoltarea de celule stem trebuie să fie înţeleasă de către părinţi ca fiind un serviciu medical necesar, important, sigur şi neapărat clar şi transparent. Ne dorim ca prin acţiunile noastre să aducem cât mai aproape de aceştia informaţii diverse despre celulele stem şi despre aplicabilitatea lor, de multe ori neînţeleasă corect. Pagina www.celulestem.ro va fi la finalul anului 2009 un ghid complex al recoltării, stocării şi utilizării celulelor stem din cordonul ombilical, sursă principală de informare pentru viitorii părinţi. Noua politică de preţuri face pachetele BIOGENIS mult mai accesibile, viitorii părinți având mai puține griji prin distribuirea costurilor pe o perioadă lungă de timp.”- Marius Vicea Calomfirescu, Director general BIOGENIS

Despre Biogenis

BIOGENIS, bancă de celule stem, este prezentă în România din anul 2007, fiind o o companie mixtă cu capital românesc și străin, companie care se supune strict și în totalitate legislației din România. Compania este parteneră a băncii aflate la Spitalul Memorial al Copilului din Varșovia, Polonia, locul unde se păstrează probele de sânge de cordon ombilical în momentul de față.

BIOGENIS este parte a FamiCord, grup european de bănci de celule stem. În cadrul FamiCord există locaţii proprii de stocare în Spania, Letonia, România, Polonia, locaţii partenere în Spania,Ungaria şi reprezentanţe comerciale în Croaţia şi Serbia.

PBKM (Banca Poloneză de Celule Stem) este elementul principal al grupului, fiind acţionar al BIOGENIS cu o cotă de 50%. BIOGENIS stochează în locaţia acreditată din Varşovia din cadrul Spitalului Memorial al Copilului, locaţie a PBKM.

Banca unde BIOGENIS stochează are acreditările conforme cu legislaţia Uniunii Europene, cât şi conform cu legislaţia SUA, fiind una din cele două bănci din Europa care sunt acreditate AABB.

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *