free download 78 travel guides written by experts

Bike Friday Veloteca 2016

Sfarsitul lunii Noiembrie este cel mai asteptat moment pentru cei care abia asteapta sa cumpere mai mult, cu mai putini bani.

Este, totodata, momentul cand majoritatea comerciantilor anunta reduceri de pret substantiale, astfel incat toata lumea sa isi poata achizitiona produsele dorite, pe care nu si-au permis sa le cumpere in restul anului.

Nici in acest an Veloteca – magazin de biciclete Bucuresti, nu face exceptie si te asteapta de Bike Friday, vineri 25 noiembrie, sa iti alegi bicicleta mult dorita, gratie selectiei de modele cu reduceri de pana la 40%! Aici sunt incluse biciclete de sosea, de munte, de dama si de copii. O vorba romaneasca spune ca “inteleptul isi face iarna car, si vara sanie”, asa ca sezonul rece este o ocazie foarte buna pentru o noua achizitie, dar asta nu e tot: magazinul Veloteca te intampina si cu alte reduceri substantiale la accesorii si echipamente de ciclism profesionale!

Campania Bike Friday, desfasurata in fiecare an in ultima vineri din Noiembrie, incepe de la orele 00.01 si tine pana la 23.59, pentru achizitiile online, iar programul magazinului din Soseaua Iancului 100, va fi extins cu 2 ore, de la 09.00 – 20.00 si fara pauza de masa la pranz. Mai mult, pentru ca reducerile la biciclete, accesorii si echipamente profesionale sunt mari, specialistii Veloteca iti sugereaza sa faci rezervare din timp pentru bicicleta sau echipamentul dorit, prin plata unui avans de 100 de lei. Restul de plata va fi achitat in ziua de 25 noiembrie si produsul va intra in posesia celei sau celui care s-a hotarat din timp. Prin comanda online, clientul poate beneficia de livrare gratuita la domiciliu!

Mai mult, Veloteca – magazin de biciclete Bucuresti, s-a organizat din timp, iar de Bike Friday, te intampina si cu o noua platforma a site-ului, pentru o navigare mai usoara si prezentarea complexa a gamei de produse. Astfel, cei care vor sa cumpere incep de acum sa gaseasca nu doar detalii tehnice, ci si descrieri sau filme explicative.

Daca ai curiozitati cu privire la pretul pe care il pot avea unele biciclete, atunci cu siguranta reducerile de la cateva sute de lei si pana la 40% la unele modele vor fi un avantaj major. Aceasta reducere te poate ajuta sa iti achizitionezi si alte echipamente de care poate ai nevoie pentru a porni intr-o excursie sau intr-o aventura pe doua roti, intrucat doar bicicleta nu este suficienta.

Atentie, reducerile Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, de Bike Friday, sunt valabile pentru plata cu cardul, cash sau ramburs, NU si pentru plata cu cardul in rate. Iar daca faci comenzi online in afara Bucurestiului, vor fi livrate prin FAN Curier in data de 25.11.2016.

Vino la Veloteca – magazin de biciclete Bucuresti, sa te bucuri de cele mai multe biciclete, echipamente si accesorii cu reduceri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *