free download 78 travel guides written by experts

BestJobs a lansat un serviciu de recrutare online cu plata pe rezultate

BestJobs a lansat un serviciu prin care angajatorii pot sa adauge gratuit anunturi pentru promovarea posturilor disponbile, platind doar pentru rezultate, adica doar pentru contactele candidatilor care le plac.

“Suntem constienti ca exista provocari in randul angajatorilor in ceea ce priveste recrutarea unui personal de calitate, in special in aceasta perioada. Angajatorii de multe ori nu au siguranta ca anunturile de recrutare platite le vor aduce si candidatii potriviti. BestJobs isi doreste sa ofere solutii pentru rezolvarea acestei probleme prin serviciile oferite, cum este si Plata pe Contact, cunoscuta si ca Freemium.” – Calin Fusu (CEO BestJobs)

Costul deblocarii datelor de contact pentru CV-uri este de 10 credite, putand creste in functie de experienta candidatului. Un credit costa un Euro, dar se aplica discount-uri pentru volume mai mari.

In cazul in care exista un numar mare de CV-uri care se doreste a fi deblocat, angajatorii au oricand posibilitatea de conversie a anuntului Freemium intr-un anunt platit (Silver) pentru a avea astfel acces la contactele tuturor aplicantilor la acel anunt.

Introducerea acestui serviciu face parte din noua tendinta lansata de BestJobs in recrutarea online – Recrutarea de performanta, prin care BestJobs isi doreste sa reduca riscul angajatorilor de ne-recrutare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *