free download 78 travel guides written by experts

BCR lanseaza promotii speciale pentru clientii pensionari

· BCR oferă persoanelor care optează pentru încasarea pensiei într-un cont BCR, cupoane de reducere în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy
· Cupoanele pot fi folosite de clienţii care aleg să primească pensia în cont la BCR, dar pot fi oferite şi cadou

Banca Comercială Română (BCR), prin oferta de servicii financiare special creată pentru pensionari oferă persoanelor care optează pentru încasarea pensiei într-un cont BCR, cupoane de reducere în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy. Campania se desfăşoară până pe 12 mai 2012. Această ofertă este construită să susţină mesajul umbrelă “Din grijă pentru dumneavoastră” care însoţeşte comunicarea către acest segment de clienţi.

Cupoanele de reducere vor fi înmânate clienţilor pensionari care completează o cerere de virare a pensiei în cont curent la BCR şi o depun în unităţile BCR. Aceste cupoane pot fi folosite atât de clienţii care aleg să primească pensia în cont la BCR, dar pot fi oferite şi cadou persoanelor dragi. Cupoanele de reducere au valoarea de 150 lei (pentru cumpărături de minim 500 lei în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy) şi pot fi folosite pentru cumpărături până la data de 31 mai.

Peste jumătate de milion de pensionari lucrează cu BCR, iar în 2011 banca a inregistrat o creştere cu 50% a clienţilor care au ales să îşi încaseze pensia la BCR. Pachetul COMOD BCR este construit pentru a răspunde nevoilor clienţilor pensionari incluzând produse şi servicii dedicate.

Principalele avantaje ale pachetului COMOD BCR, pachet special creat pentru pensionari:
· Economie de bani:
         o comisioane zero la retragerile de numerar;
         o comisioane zero pentru interogarea soldului cardului, la orice bancomat BCR;
         o comisioane zero la plata cu cardul la comercianţi.
· Bonus de dobândă de 0,25% faţă de oferta standard/promoţională pentru depozitele cu dobândă fixă în LEI, EUR şi USD pe termen de 3, 6, 9 şi 12 luni.
· Timp câştigat şi libertate de mişcare pentru că pensia este virată direct în cont, astfel că pensionarii nu mai sunt obligaţi să îşi facă programul după orarul oficiilor poştale sau al poştaşului. Mai mult decât atât, reţeaua de bancomate BCR este cea mai extinsă şi permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achiziţiona pachetul COMOD BCR, clienţii se pot adresa în unităţile BCR cu cartea de identitate şi talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei în contul BCR. În atragerea clienţilor pensionari, BCR mizează pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR cât şi pe oferta special creată pentru ei: asigurare privată de sănătate, bonus de dobândă pentru depozitele constituite.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *