free download 78 travel guides written by experts

Vladimir isi poarta pretendentele in al noualea cer

Le-a pregãtit o plimbare plinã de adrenalinã cu motodeltaplanul

Burlacul Vladimir, mare amator al sporturilor extreme, vrea cu orice chip sã le testeze adrenalina frumoaselor sale pretendente, aşa cã le-a invitat la o excursie cu motodeltaplanul pe aerodromul din Comana. Cum au primit concurentele iniţiativa lui Vladimir, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Dis de dimineaţã, Cãtãlin le întâmpinã zâmbitor pe frumoasele concurente pe aerodromul din Comana, pentru a le prezenta cea mai nouã iniţiativã a lui Vladimir. Mare amator al sporturilor extreme, Burlacul le-a pregãtit fetelor o plimbare plinã de adrenalinã, cu motodeltaplanul.

„Fetelor, dupã cum vã spuneam în prezentarea lui Vladimir, el este un tip foarte rebel – iar eu nu fac complimente gratuite. Dacã vã întrebaţi cumva pe unde se aflã el în timpul liber, tocmai aţi aflat rãspunsul. Iar dupã ce veţi vedea, veţi sta cu inima cât un purice sã nu i se întâmple ceva!” le-a mãrturisit Bote fetelor.

Motodeltaplanul este de aceeaşi mãsurã un generator de adrenalinã şi de plãcere, însã doar pentru cei pasionaţi de astfel de paramotoare. Pãmântul se îndepãrteazã ameninţãtor de repede, iar cerul devine parcã palpabil şi asta doar pentru câteva fracţiuni de secundã. Iar temerile sunt şi ele îndreptãţite, dupã cum chiar Burlacul mãrturiseşte: „Simţi o teamã de înãlţime, combinatã cu o teamã de vitezã şi o teamã de prãbuşire – un sentiment cu adevãrat unic!” Cum au primit concurentele iniţiativa lui Vladimir şi cine a avut curajul sã încerce o astfel de cãlãtorie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, în cel mai nou episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *