bucharest tech week 2021

BCR continua sa incurajeze economisirea oferind dobanzi avantajoase la depozitele noi

·    Oferă specială pentru depozitele la termen de 3 luni în RON sau EUR – dobândă fixa de 7% pe an pentru lei si 3.50% pe an pentru EUR

Banca Comercială Romană (BCR) lansează o nouă campanie promotională pentru stimularea economisirii cu sloganul „Ai doar de castigat cu depozitul SUCCES BCR”.
 
„Prin această campanie dorim sa comunicăm că, pe langă oferta foarte avantajoasă de dobanzi promotionale, nu costă nimic sa deschizi un depozit la BCR. Depozitele noastre nu au sumă minimă de deschidere si nici comisioane pentru constituire, administrare lunară sau lichidare in contul curent. Astfel, clientii nostri chiar au numai de castigat cu depozitele SUCCES BCR. Pană pe 15 aprilie, avem dobanzi speciale pentru depozitele promotionale la termen de 3 luni, cu dobândă fixă de 7% pe an pentru lei si 3.50% pentru euro, fiind cele mai bune dobânzi din ofertă actuală pentru economii disponibila in unitatile bancii.”, a declarat Cătălina Zincenco, şef departament în Direcţia Managementul Produselor Retail din cadrul BCR.
 
In plus, clienţii care deschid depozite prin Click 24 Banking BCR (on-line) şi Alo 24 Banking BCR (telefonic) au garantat cea mai buna dobandă pentru produsele de economisire din oferta bancii, intrucat beneficiază de un bonus de dobândă, fix, de 0.25% pe an, obtinand astfel o dobândă de 7,25%/an la depozitele în lei pe 3 luni şi 3,75%/an la cele în EUR pe 3 luni.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *