free download 78 travel guides written by experts

La Teatrul Masca, intrarea gratuita pentru doamne si domnisoare de 1 si 8 martie

Teatrul Masca ofera doamnelor si domnisoarelor invitatii gratuie cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie pentru spectacolele ce se vor juca in sala Jacques Lecoq – “Cateva palme false” si “Iunia”.

“Ziua Femeii este o sarbatoare care imbina fericit ideea de feminitate cu cea de reinnoire, verde crud, frumusete, un inceput de drum cu sperante si dorinte noi. Parerea mea este ca traim intr-un matriarhat solid si eu ca manager de teatru contez mult pe femeie”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

“Cateva palme false” este o neobisnuita poveste de iubire dintre un El si o Ea care se intalnesc intamplator si se iubesc timp de 20 de ani. Paul Everac, autorul textului construieste o lume plina de neprevazut, in care nimic nu este ceea ce pare a fi. 

“Iunia”, un spectacol de Ioana Macarie ce aduce in atentie povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul familiei. Stabilitatea, siguranta si increderea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata. Iuniei, interpretata intr-un mod exceptional de Ana Maria Paslaru nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.
O poveste profunda despre alegeri si regrete, impliniri si compromisuri…

Detalii pe www.masca.ro.

Spectacole recomandate de: Smart FM
Parteneri media: Radio Bucuresti, Senso TV, Sapte Seri, Port.ro, Acasa.ro, PRwave.ro, Prichindelulmeu.ro 
 

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *