metalshow

BCR Banca pentru Locuinte a inceput sa vireze clientilor sai prima garantata de stat

· Titularii a peste 134.000 de contracte pentru care BCR Banca pentru Locuinte a inregistrat depuneri in cursul anului 2009 au inceput sa primeasca prima garantata de stat
· BCR Banca pentru Locuinte a inceput sa vireze in conturile clientilor sai peste 8,6 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a inceput sa vireze clientilor sai prima garantata de stat aferenta anului 2009. Cei peste 134.000 de clienti ai BCR BpL care au facut depuneri in cursul anului 2009 au primit deja 8,6 milioane lei.

Odata cu majorarea primei garantate de stat in anul 2009, produsele de economisire-creditare pentru domeniul locativ au devenit mult mai atractive. Incepand cu anul 2009, contractele de economisire-creditare beneficiaza de prima garantata de stat de 25% din sumele economisite, prima garantata de stat care poate urca pana la 250 EURO (contravaloare in lei), pentru toate categoriile de deponenti. Perioada de economisire recomandata este de 5 ani, alaturi de dobanda si prima garantata de stat de 25% vor reprezenta o suma atractiva pentru client, pe care nu o poate obtine din alt produs financiar de pe piata.

“Un alt avantaj este posibilitatea clientului care economiseste de a obtine un credit in lei, cu dobanda mica si fixa pe toata durata contractului, de 5% sau 6%/an, in functie de tipul de contract ales. In plus, pentru cei care doresc sa investeasca intr-un timp scurt in domeniul locativ, BCR BpL le ofera posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat – micsorand astfel perioada de asteptare pentru un credit de economisire-creditare pentru domeniul locativ”, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedinte BCR Banca pentru Locuinte.

BCR Banca pentru Locuinte acorda finantare pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Avantajele contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt prima garantata de stat acordata in perioada de economisire, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si nu in ultimul rand siguranta depunerilor – garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

Bucuresti, 23.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *