free download 78 travel guides written by experts

BCR Asigurari de Viata a inregistrat o crestere a

primelor brute subscrise de 112,5%

BCR Asigurari de Viata a inregistrat, in primul semestru al anului, o valoare a primelor brute subscrise de 36,5 milioane RON, in crestere cu 112,5% fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea activelor companiei a crescut cu peste 244,2%, ajungand la 128,5 milioane RON, in numai 2 ani de activitate.

„Aceasta crestere semnificativa se circumscrie trendului ascendent pe care compania si l-a propus pentru anul acesta si se datoreaza dezvoltarii retelei teritoriale sustinute de o strategie de marketing si vanzari bine fundamentata”, a declarat Florina Vizinteanu, presedintele BCR Asigurari de Viata. BCR Asigurari de Viata este o companie membra a Grupului BCR, infiintata in octombrie 2005, care s-a remarcat pe piata asigurarilor de viata printr-o evolutie foarte dinamica si prin servicii de inalta calitate, dispunand de un portofoliu diversificat de produse si de retea teritoriala extinsa.

BCR Asigurari de Viata a fost autorizata, in acest an, ca administrator de fonduri de pensii facultative iar primul fond lansat, BCR – PRUDENT, reprezinta o alternativa eficienta de economisire pentru varsta pensionarii. Fondul are un grad de risc scazut si se adreseaza persoanelor care prefera un plasament prudential, punand pe primul loc siguranta capitalului si beneficiind de o crestere stabila a investitiei. Valoarea minimna a contributiei lunare este de 35 RON, iar cea maxima nu poate depasi 15% din veniturile participantului. Un avantaj foarte important al optiunii pentru o pensie facultativa este dat de deductibilitatea fiscala: contributiile la fond sunt deductibile fiscal in limita echivalentului in lei a 200 euro/an.

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *