Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

LG isi concentreaza eforturile pe dezvoltarea functiilor avansate

LG anunţă lansarea terminalului “KU990”, care va redefini standardul camerei foto în telefonia mobilă

LG Electronics, unul din jucătorii importanţi în ce priveşte dezvoltarea tehnologiei comunicaţiilor mobile, anunţă lansarea terminalului LG KU990, primul telefon profesionist de ultimă generaţie cu cameră foto, destinat să atragă lumina reflectoarelor.

LG Mobile, lider pe piaţa telefoniei mobile în materie de inovaţie în design la nivelul anului trecut are în continuare ultimul cuvânt în materie de tendinţe, extinzându-şi categoria de produse cu noi telefoane ce dispun de caracteristici avansate. “LG KU990”, primul terminal din această serie, îmbină funcţionalitatea avansată cu stilul senzaţional impus de LG Mobile. Terminalul este conceput să ofere plăcerea de a vedea şi împărtăşi fotografii de înaltă calitate cu cei dragi. Acest lucru este posibil datorită ecranului LCD de mari dimensiuni şi a funcţionalităţii superioare a camerei foto.  

Utilizatorii “LG KU990” se vor bucura de o experienţă vizuală digitală completă. Datorită camerei foto de 5.1 megapixeli cu focus manual şi stabilizator de imagine, “LG KU990” permite fotografierea la cea mai bună calitate, oferind posibilităţi nelimitate de optimizare a imaginilor surprinse, datorită funcţiilor de editare disponibile.
Terminalul introduce în premieră pentru un telefon cu cameră foto funcţia de înregistrare video la 120 fps. Conectarea la YouTube printr-un simplu click permite utilizatorilor să împărtăşească cu prietenii pe Internet propriile filme înregistrate pe telefon.

“Este un moment de referinţă pentru LG Mobile. Seria LG Black Label şi colaborarea cu PRADA ne-au ajutat să ne consolidăm poziţia de companie inovatoare în ceea ce priveşte designul şi stilul. Odată cu lansarea noului “LG KU990” demonstrăm angajamentul nostru faţă de tehnologiile de ultimă oră şi anticipăm totodată un succes în categoria telefoanelor cu funcţii avansate,” a declarat dr. Skott Ahn, CEO LG Electronics Mobile Communications.

“LG KU990” va fi disponibil în magazine începând din luna Octombrie, după ce va fi prezentat pentru prima dată în cadrul IFA 2007, Berlin pe 31 August 2007.

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *