free download 78 travel guides written by experts

Redactarea cererilor de finantare si a planurilor de dezvoltare social-economica

finantate din Fondurile Europene post-aderare

Scoala de Vara – Statiunea Sovata, 31 august-2 septembrie 2007

In urma succesului deosebit repurtat cu ocazia editiei I a Scolii de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene de la Constanta, coordonata de EUROLINK-House of Europe, sub coordonarea Grupului de Contact al Consortiului Parteneriatului Strategic, Primaria  SOVATA sprijina organizarea celei de-a doua editii, la sediul sau, in perioada 31 august-2 septembrie 2007, sub genericul “Cerintele planurilor de dezvoltare social-economica si calea spre succesul accesarii Fondurilor Europene”. Parteneri regionali ai evenimentului sunt Primaria Sovata si Agentia “Transilvania Consultanta”.
De aceasta data, evenimentul este prefatat de o consultare-dezbatere publica si se concentreaza pe doua componente: redactarea cererilor de finantare ale proiectelor finantate din Fonduri  Structurale, tinand cont de ultimele noutati aparute in cursul verii; exigentele elaborarii planului/micro-strategiei de dezvolare zonala/locala si concordanta dintre acesta si obiectivele viitoarelor proiecte publice si cele complementare ale sectorului privat, ce vor fi  realizate plecand de la prioritatile acestor planuri/micro-strategii.

Mentionam ca, din partea Comitetului de Pilotaj al Consortiului Parteneriatului Strategic pentru Sprijinirea Comunitatilor Locale si a Intreprinzatorilor Mici si Mijlocii in vederea accesarii Fondurilor Europene, aceasta noua editie se va bucura si de prezenta Drei Dr. Andreea VASS, din partea Academiei Romane, implicata in stimularea elaborarii acestor strategii si in campania publica initiata – prin reteaua EUROLINK – de informare judicioasa a celor interesati asupra oportunitatilor exceptionale de realizare a unor proiecte cu Fonduri Europene nerambursabile si a Prof. Radu PASCU, Certified Management Consultant.

Pentru informatii suplimentare asupra agendei, precum si pentru ultimele locuri ramase disponibile, va rugam sa contactati Agentia “Transilvania Consultanta” la tel. 0265/520155; fax: 0365/814732; e-mail: sorinsuciu1@yahoo.com ; officetc@yahoo.com sau sa consultati pagina de internet www.StructuralFunds.ro

Bucuresti, 24.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *