free download 78 travel guides written by experts

BCR acorda IMM-urilor credite de 526 milioane lei cu garantia statului

Banca Comercială Română (BCR) acordă întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) linii de credit pentru capital de lucru în valoare de maximum 5 milioane de lei în cadrul “Programului de garantare a creditelor pentru întreprinderile mici şi mijlocii” – Program OUG 92/2013.

BCR pune un accent deosebit pe sprijinirea sectorului IMM, având la dispoziţie garanţii de 263 milioane de lei în cadrul Programului OUG 92/2013 în baza cărora poate acorda credite de până la 526 milioane de lei.

Statul, prin Ministerul Finantelor Publice – FNGCIMM, garantează până la 50% din valoarea finanţării, mai puţin dobânzile şi comisioanele, prima de garantare ridicându-se la nivelul de 1,99%/an din valoarea garanţiei.

Creditele vor fi acordate la o dobândă de ROBOR la 3 luni plus o marjă de maximum 2,50% p.a., la care se adaugă un comision de acordare de maximum 0,7%/an. Perioada de creditare este de maximum 24 luni cu posibilitate prelungirii o singură dată pe o perioadă de maximum 12 luni, fără a depăşi perioada de valabilitate a Programului.

Bucuresti, 23.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *