free download 78 travel guides written by experts

BCR a stimulat utilizarea cardurilor cu aproape 4 milioane lei

Clienţii Băncii Comerciale Române (BCR) care şi-au folosit cardurile pentru a face plăţi direct la POS-urile comercianţilor, în perioada 15 decembrie 2008 – 31 mai 2009, au fost răsplătiţi cu aproape 4 milioane lei.

Ultima tranşă a bonusului, aferentă perioadei 12 februarie – 31 mai 2009, în valoare de 1.750.000 lei, a intrat săptamana trecuta in peste 200.000 conturi ale clienţilor BCR, care şi-au folosit cardurile pentru plăti la comercianţi.

“Rata de utilizare a cardului la comercianţi este încă relativ mică. Doar puţin peste 10% dintre cei care au carduri la BCR le folosesc şi altfel decât pentru a retrage numerar de la bancomate. Campania pe care tocmai am încheiat-o a avut, totuşi, rezultate bune. Am înregistrat o creştere cu 23,09% a tranzacţiilor efectuate direct la comercianţi şi de aceea ne-am hotarat să o continuăm.” a declarat Igor Zganjer, director al Direcţiei Carduri din cadrul BCR.

Campania încheiată pe 31 mai 2009 a constat în oferirea unui bonus de 0,6% din suma plătita cu cardul, de credit sau debit, direct la comercianţi, de către persoanele fizice. Acest bonus a fost plătit în două tranşe la începutul lunii februarie şi mijlocul lunii iunie.

Datorită rezultatelor bune obţinute, BCR a hotărât prelungirea campaniei, în perioada 1 iunie – 30 septembrie, cu câteva modificări: oferirea unui bonus de 0,6% din suma tranzacţionată direct la comercianţi prin intermediul cardurilor de credit BCR şi a unui bonus de 0,3% pentru cumpărăturile achitate cu cardurile de debit BCR. Contravaloarea bonusului va fi virată pe cardul de credit sau în contul curent la care este ataşat cardul de debit în primele 2 săptămâni ale lunii octombrie 2009.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *