free download 78 travel guides written by experts

Bayer Romania lanseaza o platforma noua dedicata carierei

Bayer România lansează o nouă platformă dedicată carierei și disponibilă acum la //www.career.bayer.ro/en/

Potențialii candidați pot naviga prin secțiunile noii platforme și pot afla mai multe despre Bayer, despre strategia sa de angajare și despre politica companiei.

Totodată, cei interesați pot găsi informații relevante despre oportunitățile de carieră oferite de Bayer și pot parcurge lista de locuri de muncă disponibile.

Noua platformă are și o secțiune specială dedicată indicatorilor pe care experții în recrutare Bayer le împărtășesc cu candidații potențiali și este disponibilă atât în engleză, cât și în română.

Bayer: Ştiinţă pentru o viaţă mai bună

Bayer este lider ştiinţific în domeniul sănătăţii, nutriţiei şi al materialelor de înaltă tehnologie. Compania inovează continuu şi stabileşte noi tendinţe în domeniul cercetării. Produsele şi serviciile companiei sunt special create pentru a oferi beneficii oamenilor şi pentru a contribui la îmbunătăţirea vieţii acestora. În acelaşi timp, angajamentul Bayer este acela de a acționa drept un cetățean responsabil pe baza principiilor de dezvoltare durabilă și a responsabilității sociale și etice. În anul fiscal 2013, compania a avut la nivel de grup 113.200 angajaţi şi a înregistrat vânzări în valoare de 40,2 miliarde de euro. Cheltuielile de capital se ridica la 2.2 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare au fost de 3.2 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.bayer.com şi www.bayer.ro.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *