Shadow

Bakers Digital Communication organizează Academia Bakers, un program de dezvoltare profesională pentru studenți

Agenția Bakers Digital Communication, parte a grupului V+O Communication, lansează un proiect de dezvoltare profesională, Academia Bakers, destinat tuturor studenților interesați de o carieră în PR, Social Media, Event Management. Studenții vor avea ocazia să participe la workshopuri pe teme de comunicare, publicitate și new business, organizate la sediul agenției, în perioada 17-18 mai 2017.

Programul proiectului va îngloba noțiuni practice și teoretice centrate pe dezvoltarea strategiilor integrate de comunicare, crisis management, strategii în social media, tehnici de gândire creativă, copywriting, event management şi multe alte componente din spectrul comunicării.
bakers-digital-communication-logoDatorită faptului că Bakers Digital Communication face parte din grupul V+O, agenţia va pune la dispoziţia cursanţilor workshop-uri variate despre comunicare, advertising şi new business. Proiectul va continua, în a doua etapă, cu un program de mentorship pentru studenții care se vor remarca în perioada petrecută în agenție.

Academia Bakers se adresează studenților la specializări din domeniul comunicării de la SNSPA, Universitatea din București și Academia de Studii Economice, atât nivel de licență, cât și master. Workshop-ul le acordă posibilitatea de a afla ce presupune activitatea unei agenții, direct de la sursă. Totodată, prin participare, își vor pune în practică noțiunile teoretice dobândite la cursuri, dezvoltând, în același timp, altele noi.

În cadrul workshopurilor, seniorii agenției vor impărtăși din capitalul lor de cunoștințe si experiențe în PR, Social Media, Copywriting, New Business, Event Management, oferind detalii și exemple concrete din aria lor de competență. Cursurile vor fi interactive şi practice: cursanţii vor rezolva diverse sarcini specifice modulului ales, iar feedbackul constant primit de la seniori le va consolida cunoștiințele dobândite.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook a Bakers Digital Communication Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *