free download 78 travel guides written by experts

AXN aduce in Romania cea mai moderna productie „Sherlock Holmes si Dr. Watson”

(Elementary – 2012)

AXN va difuza pentru telespectatorii din România ultimul şi cel mai modern serial Sherlock Holmes şi Dr. Watson începând cu 15 noiembrie 2012 de la 21:00. Plecând de la subiectul romanelor poliţiste scrise de Sir Arthur Conan Doyl, producătorul Rob Doherty îl recreează pe Sherlock Holmes în versiune contemporană şi îl pune alături pe Dr. Watson, de această dată în variantă feminină. Serialul dramă îşi mută acţiunea din consacrata Londră în tumultuosul oraş american, New York.

Serialul Sherlock Holmes şi Dr. Watson a fost lansat în Canada în luna septembrie a acestui an şi s-a bucurat de o audienţă de 13,3 milioane de telespectatori.

Sherlock Holmes este interpretat de actorul Jonny Lee Miller iar în rolul personajului Dr. Watson o găsim pe exotica Lucy Liu . Această dramă modernă aduce în prim plan inedita pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervine în cele mai dificile cazuri ale NYPD. După căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii şi de a-şi spăla păcatele. Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a face cu ultimul ei client. Fostul coleg al lui Sherlock, căpitanul Tommy Gregson ştie din experienţa anterioară de lucru în Scotland Yard că Sherlock este foarte priceput la rezolvat cazuri şi îl ia în echipa sa. În acest context, neastâmpăratul Sherlock Holmes ce aleargă prin New York în rezolvarea de crime, are nevoie de cineva să-l ţină cu picioarele pe pământ iar acest rol este cu siguranţă pentru Watson.

Used for captioning.

Primul episod Sherlock Holmes şi Dr. Watson va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate la AXN joi, 15 noiembrie 2012, de la ora 21:00, iar din 22 noiembrie serialul va putea fi urmărit în fiecare joi de la ora 21:00.

Distributie:
Jonny Lee Miller – Sherlock Holmes
Lucy Liu – Dr. Joan Watson
Aidan Quinn – Capt. Tobias “Toby” Gregson
Jon Michael Hill – Detectivul Marcus Bell

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *