free download 78 travel guides written by experts

Axis lanseaza doua noi camere de retea ce permit supravegherea in conditii dificile de iluminare

AXIS P1435-E şi AXIS P1435-LE oferă imagini de calitate, la rezoluţie de 1080p, şi un număr mai mare de cadre pe secundă de până la 60(fps). Modelele beneficiază de tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) – Forensic Capture care le permite redarea de imagini clare indiferent de condiţiile de iluminare. Noile camere sunt ideale pentru supravegherea intersecţiilor, a platformelor de cale ferată şi de încărcare a mărfurilor, terminalelor de aeroport şi a magazinelor retail.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea a două noi camere de reţea HDTV tip bullet. Dedicate monitorizării 24/7, AXIS P1435-E şi AXIS P1435-LE folosesc tehnologia Axis Zipstream pentru a reduce necesarul de bandă şi de capacitate de stocare cu până la 50%, comparativ cu standardul H.264.

Ambele modele integrează tehnologia Lightfinder, care le permite captarea de imagini color chiar şi atunci când sunt instalate în zone cu iluminare redusă. Performanţa superioară este completată de tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) – Forensic Capture, care permite înregistrarea de imagini cu utilitate ridicată indiferent de condiţiile de iluminare.

“AXIS P1435-E şi AXIS P1435-LE sunt două camere IP compacte şi accesibile, ce integrează cele mai recente tehnologii de procesare a imaginii. Cele două modele ajută agenţii de securitate să identifice rapid obiecte şi persoane, chiar dacă iluminarea nu este optimă. Ambele camere pot fi instalate atât la exterior cât şi la interior. În cazul în care sunt instalate la exterior, recomandăm partenerilor să achiziţioneze accesoriul de protecţie a carcasei”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product Management, Axis Communications.

AXIS P1435-E şi AXIS P1435-LE dispun de carcase compacte şi uşoare ce pot fi instalate pe tavan sau pe pereţii laterali. Produsele sunt compatibile cu o gamă extinsă de accesorii pentru montare, astfel încât procesul de instalare să fie rapid şi intuitiv.

Zoom-ul şi focus-ul ambelor modele pot fi controlate de la distanţă, prin intermediul interfeţei web. Confirmarea vizuală a rezoluţiei pentru zona monitorizată este realizată prin intermediul numărătorului de pixeli disponibil prin interfaţa camerei.

Camerele integrează şi funcţionalitatea Axis Corridor Format care permite afişarea de imagini 16:9, caracteristică utilă atunci când se realizează supravegherea de spaţii înguste, precum casa scărilor, coridoare, culoare sau tuneluri. Adâncimea câmpului, rezoluţia, contrastul şi claritatea sunt optimizate de controlul P-Iris.

Alimentarea se realizează prin intermediul cablului de reţea, datorită tehnologiei Power over Ethernet, camerele dispunând şi de un port I/O cu ajutorul căruia pot fi trimise notificări către sistemele de alarmă sau către releele de control.

Modelul AXIS P1435-LE foloseşte tehnologia OptimizedIR LED, care permite supravegherea zonelor complet întunecate, a obiectelor şi persoanelor aflate la maxim 30 de metri, cu identificarea facilă a acestora.

AXIS P1435-E şi AXIS P1435-LE sunt compatibile cu o gamă largă de software-uri video dezvoltate prin intermediul Axis Application Development Partner (ADP) Program şi rulate cu ajutorul AXIS Camera Station. Camerele includ suport şi pentru AXIS Camera Application Platform şi ONVIF, pentru o integrare rapidă cu aplicaţiile dezvoltate de terţi.

Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *