free download 78 travel guides written by experts

AXIGEN lanseaza o noua versiune cu protectie antispam in timp real

Gecad Technologies, producătorul soluţiei de mesagerie electronică AXIGEN (//www.axigen.com), anunţă lansarea versiunii comerciale 6.2 a AXIGEN Mail Server care include protecţie antispam în timp real, prin integrarea tehnologiei de securitate de la Commtouch. Noua versiune aduce şi alte importante funcţionalităţi de securitate şi de administrare delegată, dezvoltate de echipa AXIGEN. Toate acestea, alături de performanţele îmbunătăţite la raportare şi opţiuni avansate de delegare şi de administrare a utilizatorilor de servicii webmail, asigură creşterea productivităţii companiei şi securizarea la un nivel înalt a comunicării prin email.

“Dorim să direcţionăm în continuare activitatea de dezvoltare pentru a răspunde cerinţelor clienţilor din segmentul Service Providers. De altfel, noile funcţionalităţi de securitate, raportarea în timp real a performanţelor legate de traficul de email dar şi un mai bun control asupra celor mai mici detalii ale procesului de comunicare electronică îi va ajuta pe aceşti furnizori să extindă gama de soluţii de tip SaaS (Software as a Service) şi să ofere servicii complexe şi optimizate”, declară Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Aflat la versiunea 6.2, AXIGEN Mail Server este tehnologia preferată de tot mai mulţi Service Providers (furnizori de servicii) şi jucători din industria telecom mondială. În prezent, AXIGEN este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de ţări, numărul clienţilor depăşind 10.000 în întreaga lume.

Noua versiune a fost creată conform planului de dezvoltare stabilit la finalul anului trecut, dar a beneficiat şi de recentul parteneriat pe care Gecad Technologies l-a încheiat cu compania Commtouch, furnizor de tehnologii de securitate pentru web şi email.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *