free download 78 travel guides written by experts

AVN TRAINING o noua companie pe piata furnizorilor de calificare profesionala in asigurari

Piata furnizorilor de calificare profesionala in asigurari autorizati IMA – CSA se imbogateste cu compania AVN TRAINING, una dintre putinele companii independente, specializate pe oferirea de programe de pregatire profesionala dedicate industriei asigurarilor.

AVN TRAINING ofera cursuri de calificare profesionala, cursuri de pregatire profesionala continua precum si cursuri de specializare/perfectionare in Bucuresti precum si in principalele orase resedinta de judet. 

Compania este in proces de achizitie si autorizare a unei platforme e-learning care sa raspunda exigentelor pietei de asigurari atat din punct de vedere educational cat si din punct de vedere al costurilor totale generate de sustinerea/organizarea cursurilor, pentru a fi accesibile atat companiilor, persoane juridice, cat si persoanelor fizice dornice sa isi imbogateasca cunostintele in domeniul asigurarilor.

Compania AVN TRAINING este coordonata de catre d-na Andreea Nicolescu, un profesionist cu o experienta de peste 15 ani in managementul unor companii de top din domeniul asigurari- banci din Romania.

“Cunoasterea in profunzime a functionarii si necesitatilor pietei de asigurari, rezultatele anterioare obtinute de membrii echipei AVN TRAINING in construirea si furnizarea de programe de training catre companii de top din domeniul financiar precum si orientarea catre optimizarea raportului pret / beneficiu sunt doar cateva motive pentru care AVN TRAINING aduce un plus de valoare pe piata de formare profesionala in asigurari” – a declarat Andreea Nicolescu, asociat si director executiv al AVN TRAINING.

Odata cu lansarea companiei AVN TRAINING, companiile si persoanele fizice pot beneficia in perioada aprilie – mai 2012, de conditii speciale de participare la cursurile de calificare profesionala. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa accesati website-ul companiei: www.avntraining.ro.
Despre AVN TRAINING (www.avntraining.ro)

AVN TRAINING este furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor autorizat IMA – CSA cu codul unic F-0040. Avand o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar – asigurari si de peste 15 ani in coordonare si management, echipa manageriala a companiei este orientata catre oferirea de servicii de calitate, perfect adaptate necesitatilor clientilor si realitatii pietei financiare.

Principalele directii de business ale companiei sunt:
· cursuri de calificare profesionala
· cursuri de pregatire profesionala continua
· cursuri de specializare/ perfectionare

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *