free download 78 travel guides written by experts

Miercuri se deschide Targul de carte GAUDEAMUS Cluj

La Cluj, Caravana GAUDEAMUS dă startul primăverii cu o mulţime de cărţi proaspete şi evenimente culturale-surpriză! Timp de 5 zile, în perioada 28 martie – 1 aprilie, Târgul de carte GAUDEAMUS se întoarce la Cluj în spaţiul deja tradiţional din Piaţa Unirii.

Organizat de Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Cluj, Târgul propune pasionaţilor de carte o întâlnire cu protagoniştii vieţii literare şi culturale. Cărţile foşnitoare se vor întrece în a încânta publicul cu o varietate de titluri noi şi incitante!

Expoziţia itinerantă de fotografie Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului continuă să călătorească alături de Caravana GAUDEAMUS. Ediţia a XIII-a a Târgului de carte GAUDEAMUS Cluj va găzdui în premieră această expoziţie care prezintă o incursiune originală în lumea cărţii ca obiect magic, revelator. Fotografiile sunt semnate de Jean Marc Godès, artist fotograf francez pentru care fotografia are o singură finalitate: aceea de a da viaţă cărţilor!

Din programul ediţiei: Concursul Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”, campania de donaţie de carte „Cărţile se întorc acasă”, proiectul Invitaţi de nota 10: Olimpicii României.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *