free download 78 travel guides written by experts

AVITECH – alegerea AV Global Alliance pentru Romania

Incepand cu luna iulie AVITECH este membra a AV Global Alliance – un parteneriat intre cei mai importanti integratori de sisteme audio-video si videoconferinta din lume. Aceasta alianta face posibila realizarea de proiecte internationale complexe din domeniile mentionate, lucru extrem de important pentru companiile multinationale. AVITECH mai este membra a CEDIA, InfoComm, ARTS si are numeroase certificari ISO.   

Pentru a oferi cele mai bune solutii, din aceasta alianta face parte doar o singura companie din fiecare tara. Datorita rezultatelor obtinute in cei peste 10 ani de activitate, AVITECH a fost aleasa pentru a reprezenta AV Global Alliance in Romania. La baza alegerii au stat si recomandarile unora dintre cei mai mari producatori de echipamente audio-video si videoconferinta din lume.

Companiile din alianta se angajeaza sa ofere tot suportul de care ar putea avea nevoie ceilalalti membrii din punct de vedere al resurselor, informatiilor despre piata si practicilor tarii pe care o reprezinta.

AV Global Alliance are membri in 28 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Australia. Lista membrilor aliantei este disponibila pe www.avmachines.com/global-partners. Intre scopurile aliantei se numara cresterea eficientei si a timpului de raspuns la cerintele clientilor, oferirea unui suport prompt clientilor din intreaga lume.

Bucuresti, 29.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *