free download 78 travel guides written by experts

Acces rapid si usor la apa rece, cu Zanussi Easy Water

Medicii specialisti recomanda consumul zilnic a doi litri de apa. Acest lucru inseamna, fara indoiala, multe sticle cu apa folosite, cu atat mai mult vara cand dorim sa bem apa cat mai rece. Depozitarea cantitatilor mari de apa imbuteliata poate fi o adevarata problema. Acestea ocupa foarte mult spatiu in frigider, va reduc optiunile de depozitare la rece ale alimentelor proaspete si nu sunt o solutie prietenoasa pentru mediul inconjurator. In plus, de fiecare data cand deschideti usa pentru a va lua apa, frigiderul trebuie sa consume energie pentru a mentine temperatura constanta in interior.

Apa rece la indemana!
Combinele Zanussi EasyWater sunt dotate cu unul dintre cele mai mari rezervoare  de apa aflate pe piata in prezent. Acesta poate stoca 4 litri de apa, suficiente pentru consumul mediu de apa al unei familii. De acum inainte obtinerea apei din frigider n-a fost nicicand mai usoara. Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati paharul sau carafa in fata dozatorului de apa si sa apasati.

Un alt avantaj al Zanussi EasyWater este capacul rezervorului pentru apa: are un design ingenios ce nu necesita ridicarea sau indepartarea acestuia pentru umplerea rezervorului – deschideti usa frigiderului si turnati direct in rezervor.

“Consumul apei imbuteliate a crescut vertiginos in ultimul deceniu. A avea acces la un volum mare de apa rece direct din frigider inseamna ca nu va mai fi nevoie sa puneti apa la racit in sticle si veti avea intotdeauna apa proaspata si rece la indemana.” spune Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager, Electrolux Romania.

Design spatios
Gama Zanussi EasyWater are designul interior Spazio+ care imbunatateste capacitatea combinei si ofera mai mult spatiu decat un frigider normal fara a mari dimensiunile exterioare. Pe scurt, mai mult spatiu in frigider pentru aceeasi suma de bani. 

Beneficii Zanussi EasyWater
Pentru a va convinge de beneficiile Zanussi EasyWater, iata numai o scurta selectie a caracterisiticilor tehnice:

·    Congelatorul No Frost – nu necesita decongelare
·    Sistemul Clima+ asigura o temperatura uniforma
·    Clasa energetica A+. Toate aparatele electrocasnice incadrate in clasa energetica A+ consuma cu 25% mai putina energie decat produsele aflate in categoria A. Astfel aveti grija atat de mediul inconjurator cat si de economiile dumneavoastra.
·    Control electronic prin intermediul unui display LCD, prietenos si usor de folosit
·    Sertar mare pentru legume, ideal pentru pastrarea tuturor legumelor si fructelor proaspete cumparate
·    Cu ajutorul sertarului Maxi Shopping toate produsele vor putea fi congelate fara probleme.

Gama de combine frigorifice Zanussi EasyWater poate fi gasita in magazinele Altex si Domo la un pret recomandat de vanzare cuprins intre 1599 RON si 1699 RON.

Bucuresti, 29.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *