free download 78 travel guides written by experts

Aventurile lui Dorel din Las Fierbinți, în topul preferințelor telespectatorilor

Aseară, telespectatorii au urmărit prima parte din aventurile lui Dorel, care era dornic să-și cumpere un cal! Las Fierbinți a fost lider de audiență, fiind clasat pe prima poziție în topul audiențelor pe toate categoriile de public.

Cel mai urmărit serial de comedie din România a fost alegerea a peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:00 – 20:55. Cel mai urmărit minut al episodului, la 20:52, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, aventurile fierbințenilor au fost lider de audiență, cu 9.5 puncte de rating și 30.1% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat rezultate de peste două ori mai mici, 4 puncte de rating și 12.8% share.


În episodul de aseară, telespectatorii au urmărit prima parte din seria aventurilor care-l surprind pe Dorel în procesul de achiziție a unui cal, la care a visat dintotdeauna. Soluția pe care a găsit-o a fost să împrumute 10 milioane de la fratele mai mare. Bobiță s-a prins imediat de faptul că-i lipsesc banii pentru marfă, intrând imediat pe firul combinațiilor avantajoase. Amfitrionii acestora, Ardiles și Firicel, au mirosit profitul de pe urma naivității lui Dorel, încercând să-i vândă acestuia un cal… furat.

La primărie, lucrurile aveau o nuanță mult mai delicată. Robi, vizibil neliniștit, i-a mărturisit lui Vasile că îi este frică de el însuși. Acesta era neliniștit de vocile personalităților multiple care vorbesc în capul său și care îl îndemnau la tot felul de acțiuni, în contradictoriu: dacă o voce îl îndemna să fure, cealaltă îi șoptea să se aresteze singur.

Joia viitoare, telespectatorii vor afla dacă Dorel va reuși să-și cumpere calul mult visat și cum se va sfârși coșmarul personalităților multiple ale lui Robi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *