metalshow

AVE Intermed – unic distribuitor in Romania al anvelopelor Magna Tyres

Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, a devenit unic distribuitor in Romania al anvelopelor Magna Tyres (Olanda). Contractul a fost perfectat in luna iulie a acestui an si este valabil pe o perioada nedeterminata.

De peste 30 de ani, Magna Tyres produce si comercializeaza anvelope industriale si off road. Avantajul competitiv al anvelopelor Magna Tyres este dat, atat de utilizarea de materii prime si materiale de inalta calitate, cat si de customizarea acestora pentru a raspunde necesitatilor aplicatiilor speciale. Astfel, anvelopele Magna Tyres sunt ideale pentru echipamentele industriale, precum si pentru cele utilizate in constructii si in industria miniera.

“Experienta si expertiza companiei AVE Intermed pe piata locala de anvelope industriale a determinat reprezentantii Magna Tyres sa o aleaga ca unic distribuitor in Romania”, declara Razvan POPESCU, Business Developer AVE Intermed. “Cu o echipa bine instruita de consultanti comerciali si de tehnicieni specializati pe segmentul anvelopelor industriale, AVE Intermed prezinta, promoveaza si comercializeaza cele mai solide si fiabile game de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, la nivel mondial. Avem convingerea ca in cateva luni, echipa specializata AVE Intermed va reusi sa impuna pe piata din Romania, calitatea de exceptie a anvelopelor industriale si off road produse de Magna Tyres", adauga Razvan POPESCU.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *