free download 78 travel guides written by experts

Aur pentru Mierea de Flori de Salcam a Complexului Apicol Veceslav Harnaj

Complexul Apicol Veceslav Harnaj a adăugat încă o medalie de aur în palmaresul celor peste 70 de medalii și premii adunate de-a lungul celor 46 de ani de existență. În perioda 21 septembrie-25 septembrie a avut loc Congresul Internațional Apimondia din Buenos Aires unde mierea de flori de salcâm înscrisă în concurs de Complexul Apicol Veceslav Harnaj a fost medaliată cu aur.

Congresul Apimondia

Congresul International Apimondia de la Buenos Aires a fost al 42- lea Congres Internațional de Apicultură. Apimondia este Federația Internațională a Asociațiilor Crescătorilor de Albine și a altor organizații ce activează în domeniul apiculturii. Fondată în 1949, Apimondia are ca scop promovarea dezvoltării apiculturii în toate țările, facilitând informația și discuțiile prin congrese și întâlniri între apicultori, oameni de știință, tehnnicieni și legiferatori din domeniul apiculturii din toate țările. Congresul cu numărul 42 a avut loc între 21 septembrie și 25 septembrie la Buenos Aires, Argentina. Partincipanți din mai mult de 70 de țări au călătorit în Buenos Aires pentru a participa la cel mai important eveniment din domeniul apiculturii din lumea întreagă.

Medalie de aur pentru mierea de flori de salcâm

Concursul Internațional de Miere "HOMAGE TO THE HONEY OF THE WORLD" de anul acesta a fost dedicat diversității mierii, așa cum o spune și numele concursului. Urmând să celebreze întâlnirea tuturor tipurilor de miere, evaluarea mierii a fost făcută de public reflectând preferințele consumatorilor, după ce mierea a fost admisă în concurs în urma analizelor și a testării de către Consiliul Tehnic al concursului. Pentru mierea admisă în concurs au fost analizate: umiditatea, hydroxymethylfurfuralul și analiza polenului. Medalia de aur obținută de mierea de flori de salcâm înscrisă în concurs de Complexul Apicol Veceslav Harnaj demonstrează atât încadrarea în parametri optimi cât și preferința consumatorilor din lumea întreagă pentru gustul mierii monoflore de salcâm.

Tradiţie de 46 ani

Complexul Apicol Veceslav Harnaj a adunat mai mult de 70 de medalii în cei 46 de ani de existență, devenind o tradiție dar și un obiectiv. Toată mierea care poartă sigla Complexului Apicol Veceslav Harnaj este atent analizată înainte de a fi trimisă pe piață, fiind supusă normelor europene. Cunoscând valoarea și calitățile mierii românești și din respect pentru consumatori, mierea Complexului Apicol Veceslav Harnaj este 100% miere românească. Aurul primit la Bunos Aires este încă o confirmare a calității și purității mierii.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *