free download 78 travel guides written by experts

“Printre oameni” – prietenia dintre un varcolac, un vampir si o fantoma

– din 19 octombrie la Sci Fi Universal

Să fii uman: nu a spus nimeni că este uşor. Dar pentru trei colegi de apartament – care se întâmplă să fie un vampir, un vârcolac şi o fantomă – este posibil?

Din 19 octombrie, Sci Fi Universal îţi prezintă povestea lor în serialul fantastic “Printre oameni”, în fiecare miercuri de la 23:00.

“Printre oameni” este o adaptare americană a serialului britanic de mare succes şi urmăreşte aventurile a trei tineri în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, care împart aceeaşi locuinţă. Întâmplător, ei sunt o fantomă, un vârcolac şi un vampir. Pe lângă dificultăţile de zi cu zi pe care le întâmpină oricine încearcă să ducă o viaţă armonioasă locuind sub acelaşi acoperiş cu alţii, cei trei protagonişti fac eforturi să îşi accepte natura neobişnuită în lumea – adesea ostilă – a oamenilor obişnuiţi.

Aidan a fost un soldat în Războiul Civil care s-a sacrificat vampirilor pentru a-şi salva oamenii. Acum, după 260 de ani, încă încearcă să scape de sub tutela mentorului său puternic, Bishop. Josh a fost un student promiţător la Medicină forţat să-şi abandoneze familia şi viitorul din cauza unui atac al vârcolacilor care i-a adus un blestem. Iar Sally, logodită şi fericită înainte de moartea ei tragică, trebuie să-şi continue acum viaţa ca fantomă.

În timp ce Aidan, Josh şi Sally află că sunt destine mai dificile decât moartea, aceştia realizează că viaţa – şi viaţa de dincolo – înseamnă mult mai mult decât îşi imaginează majoritatea fiinţelor umane “normale”.

Premiera serialului “Printre oameni” începe cu monotonul Josh care hoinăreşte prin pădure, aparent în căutarea acţiunii, singur şi fără haine, aşteptând ceva sau pe cineva, dar ce?

Înapoi în oraş, misteriosul şi chipeşul Aidan este la sfârşitul unei întâlniri minunate cu Rebecca, frumoasa sa colegă roşcată, care îl invită la o cafea târzie şi posibil mai mult decât atât. Noaptea ia o întorsătură sinistră când Josh se transformă în vârcolac şi Aidan cade pradă pornirilor sale de vampir şi o muşcă pe Rebecca în timpul actului sexual. Dimineaţa îl găseşte pe Josh plin de sânge zăcând lângă trupul măcelărit al unei căprioare pe care probabil că a omorât-o în timp ce era vârcolac. Crima lui Aidan este mult mai semnificativă: Rebecca nu se mai trezeşte. Acesta îl sună pe Bishop, căpetenia locală a vampirilor pentru a-i cere să muşamalizeze crima.

Mai târziu, la spitalul Boston unde Aidan şi Josh lucrează, Aidan propune ca cei doi să locuiască împreună pentru că sunt prieteni şi pentru suport moral reciproc. Când, în cele din urmă găsesc un loc, ei descoperă că Sally, frumoasa fostă logodnică a proprietarului, este fantoma care le bântuie noua locuinţă. Aceasta este încântată că cei doi o pot vedea şi auzi – s-a simţit incredibil de singură de la moartea ei tragică. După o iniţială tensiune, cei trei formeză o alianţă stranie pentru a se ajuta reciproc să se integreze în lumea finţelor umane.

În rolurile principale: Sam Witwer (Aidan), Meaghan Rath (Sally), Sam Huntington (Josh), Mark Pellegrino (Bishop).

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *