tech week
Shadow

Atmosfera exotica, fum si fite de Dorobanti la Pascucci

Cafeneaua Pascucci a fost luata cu asalt miercuri seara de vedetele dornice de distractie. Spatiul generos s-a dovedit a fi neincapator pentru mica Havana, recreata cu ocazia petrecerii cubaneze organizate aici de agentia de evenimente Split Communication pentru Pascucci Romania.  

O exclusivitate pentru Pascucci a fost noua iubita a lui Mateo.

O aparitie rara la evenimentele VIP, Willmark si-a lasat copilul acasa pentru a dansa pe ritmuri cubaneze si pentru a rula trabucuri.

Monica Columbeanu a declarat ca inainte de a participa la o petrecere cu tematica, se documenteaza riguros; Monica s-a simtit “curtata” in prezenta ambasadorilor Cubei, Spaniei, Chile, Argentina si Uruguay.  De asemenea, ea a subliniat ca este satula de speculatii si ca relatia cu soferul este una strict profesionala.

Tudor (Fly Project) s-a indragostit de masinile clasice expuse in fata cafenelei si a declarat ca si-ar fi dorit o bijuterie ca cea pe care a avut-o Elvis (Cadillac DeVille 1966). Adina Buzatu a fost mai curajoasa si s-a si suit la volanul “bijuteriei pe roti”. Evelyn Badea, impreuna cu Damiana (Acasa TV) au testat Ford T, prima masina facuta in serie. Evelyn a declarat ca ii plac petrecerile mondene, dar ca cel mai bine se simte la Paris si la Viena.

Pana aproape de finalul petrecerii, ambasadorii Americii Latine au fost cei mai curajosi si si-au luat sotiile la dans, pentru a demonstra presei romanesti si celorlalti invitati cum se danseaza salsa si cha-cha, pe ritmurile Biu Marquetti & Band.

Denisa Nechifor il regreta pe fotbalistul Adrian Cristea, ea declarand ca isi doreste sa reia relatia.

Organizatorii promit sa revina cu o serie de petreceri tematice care vor combina intalnirile mondene ale personalitatilor cu spiritul evenimentelor de succes.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published.